- Konu Sahibi lullaby_12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben begendim, güzel olmuş rengide çok hoşuma gitti ama bana göre şu başına taktıgın gayet güzl diger paralı olanlar şıkır şıkır geliyo bana ama sen bilirsin tabii hadi bakalım hayrlı olsn
coooooggg güzellll canımm
çok güzelmiş bindallın arkadaşım ilk kez bu kadar hoşuma giden bir bindallı modeli görüyorum, ben de kına gecesi için kıyafet arayışındayım, gelinliği seçmekten daha çok zorlandığımı söyleyebilirim, nereden aldığını sorabilir miyim sakıncası yoksa bir de fiyatını acaba?
çok teşekkür ederim:)Çok güzelmiş. Güle güle giy:)
çoook teşekkür ederim ne sakıncası olucak:) :)eminönünden aldım.kürkçü hanın giriş kapısının tam karşısında zaten orda başka bindallı satan yer yok.insalah gönlüne göre ,beğendiğin bir kıyafet bulabilirsin insanın içine sinmesi çok önemli.fiyatıda 180 di sıkı pazarlıkla ancak 160 oldu:)
çok teşekkür ederim:)
çok teşekkür ederimçok hoş vallaa güle güle giy :)
evet daha alamadım ayakkabılarını boy problemi olunca yanında verilen ayakkabıları almadım.:)dore iiii fikir:) çok teşekkür ederimBende çok beğendim, çokda yakışmış. Altına dore renkli ayakkabı al canım, süper olur
bindallin cok guzelmis.. aynisini bende denedim hic yakismadi bana ya :)) sana cok yakismis canimm
renginide iyikide bordo almamissin.. cogu kisi kirimizi bordo aliyolar.. bence daha farkli renkler uretmeleri lazim :) seninkinin rengi cok guzell..
benim fesimde hic bisey yok cnm.. kendim susleyem gumus renginde serit aldim fiyonk yapip uzerine gumus renginde cicek koycam insallah
ben de teşekkür ederim, o civara da muhakkak bakacağım o zaman :)
Allah hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin hepimize..