• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Lüle Saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

x_tina

Norma Jeane Baker
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
108
9
116
İstanbul
Arkdaşlar saçlarım çok fazla.Kıvır kıvır olsunlar istiyorum.Maşa yapsam saçımda bayağa kalıyor.Ama saçım çok olduğu için bitmek bilmiyor.Bigudilerle sarsam bigudi yetmiyor. Ayrıca çok dağınık yattığım için sabah kalktığımda hepsi birbirine karışmış oluyor xD

Bir önerisi olan varmı bana..

Arkdaşlar saçlarım çok fazla.Kıvır kıvır olsunlar istiyorum.Maşa yapsam saçımda bayağa kalıyor.Ama saçım çok olduğu için bitmek bilmiyor.Bigudilerle sarsam bigudi yetmiyor. Ayrıca çok dağınık yattığım için sabah kalktığımda hepsi birbirine karışmış oluyor xD

Bir önerisi olan varmı bana..

bigudiyle yatarken başına tülbent sar, sıkıca bağla, dağılmazyerimseniben
sosis bigudi kullanırsan tutamları daha kalın alabilirsin, böylece hem bigudi yeter, hem de aha kısa sürede biteryerimseniben
a.s.

Çok saoll canım benim zemuszemus yanlız sosis bigudilerin ucunu nasıl tutturucam xD Daha önce hiç kullanmadım

Bişi diil cnm,
içinde tel var onların, çapraz büküyosun, tutuyo kendisiopuyorumnanaktan

Back