Gelinlik Modelleri lüksemburg kraliyet düğünü (Stephanie de Lannoy'un gelinliği)

Bu kadar bakımsız gelinle damat görmemiştim :))

Gelinliği sade bulmadım. Çok dökümlü, uzun, işli. Ama zevk meselesi tabii. Ben şuna sade derim mesela:

Monaco Prensi'nin eşi.

Harika, muhtesem. Hep kiskaniyorum su dugunleri gelinlikleri gorunce bu prenseslere. Ben de boyle buyuk kuyruk, boyle gorkemli gosterisli, asil bir dugun isterdim ama cok sey istiyorum tabi. Bu arada evliyim ama gorkemli, gosterisli seyler hep hosuma gitmistir.

çok çirkin sıradan duruyor kuyruk kısmı hariç,ilk bakışta kirlenmiş bi gelinlik gibi görünüyor rengini hiç beğenmedim kırık beyaz olsa neyse

genel olarak gelinliği ben de beğendim.Ama kuyruğu çok abartılı ve rengi de beyaz tonlarında olabilirdi.Saçı ve makyajı da gerçekten çok doğal.Keşke bizim gelinlerimize de biraz örnek olabile

farkettiyseniz kraliyet gelinleri hep boyle buyuk kuyruk secimi yapiyorlar...ve makyaj vs gayet sade oluyor..cogu turk unlumuze bakarak cok daha guzel olmus

Gelinlik cok hosuma gitti :) Ben de begenenler arasindayim. Hatta evlenmeden önce görseydim böyle diktirmeye calisirdim bile :)
Sadece kuyrugu o kadar uzun olmazdi :) Tasiyamazdim stres olurdum ben ya

Fakat bir nokta daha var ki gelin yasli görünüyor, yoksa gelinlik daha güzel dururdu bence :)

Saç, makyaj, duruş olarak bütün türk gelinlerine örnek olması lazım bu royal weddinglerin.
türkiyede bütün gelinlikçiler de, gelinlik arayan gelin adayları da tutturmuş 'prenses modeli gelinlik' diye.. kabarık olmayan, disneyland çıkışlı gözükmeyen hiç bir gelinlik kimsenin gözüne güzel gözükmüyor.
yalnız artık öyle gelinliklerde oldukça demode oldu. son yıllarda gerek royal weddinglere, gerek ünlülerin düğünlerine bakıldıkça, asil duruş ve sadelik her zaman ön planda.

kraliyet düğünü böyle olur sanırım kraliçeler gibi gelinlik giymiş hakikaten uzun uzun uzunnnnnnnnn.ben sıkılrım ya bu kadar uzun şeylerden :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…