- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
hani hepimiz evlenince prensesler gibi gelin olmak isteriz ya hah işte en büyük hatayı o anda yapıyoruz prenses yerine bildiğin makyaj küpü, boncuk kutusuna dönüyoruz. saçımıza da gelin başı yerine at başı gibi kocamaan yaptık mı sanıyoruz ki en şaaşaalı olan en karmaşık olan en güzel olur; biz en güzel olduk. işte buyrun bir prenses, ingiltere prensesi de böyleydi olabildiğine sade ama baştan aşağı kalite. ne falza bir makyaj ne abartılı bir saç. hatta saçına ve yüzüne kuaför eli değmemiş gibi. yapılan makyajda yüz hatlarını görüyoruz boyaları değil şacı da güzelce taranıp toplanmış havasında. olay budur gelin böyle olmalıdır.masum, kibar sade asil ve kaliteli.
oğlan hem prens hem yarbay ama karısının koluna bi bilezik bile takamamış..
gelinlik biraz sönük..çok taşlı payetli olması gerekmez ama, bayaaa sönük
Gelinlik sade değil, aksine oldukça işli, uğraşlı. Çok emek gerektiren, zor bir gelinlik. Kalitesinden şüphe yok. Yalnız ben beğenemedim. Yani kol bence tam uzun olmalıydı, dilim kullanılmayacaksa bu tarz yarım kol sevmedim, yaka tipini sevmedim, rengini hiç beğenmedim, çok gri geldi bana. tasarım olarak hoşuma gitmedi. kuyruğu ve duvağı olmasa, abiye olarak kullanılsa daha iyiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?