lüften yardımcı olun hipotiroidim ve 9 haftalık hamileyim

beybi34

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
157
0
mrh bende sizlerle aynı durumdayım benim tsh önce 16 idi sonra 1 hafta çeyrek levoration kullandım 9 civarı olmuş şimdi bide benim doktor çeyrek kulllan dedi sürece yaydı endişeliyim sizce daha fazlamı kullanmalıyım şuan 8.haftam bitiyo 9a giriyom hangi haftaya kadar mutlaka 2 ye düşmeli.doktorum endokrinci çeyrek kullan yarıma geçersek bebekte hormon artabilir dedi bu durum mümkünmü.çok telaşlıyım acaba çeyrekle 2 ye düşermi yada düşmesini beklerken zaman geçerde bebğim zarar görürmü diye kafama takılıyo rüyalarıma girmeye başladı bide bu durumları yaşadıktan sonra bebeği doğanlar da bizi biraz bilgilendirilerse çok sevinirim

bendede aybnı sorun var ben ilk ay yaırm kullanarak 4.23 idi benim ilacsız hali hafif yani benimki çok vahim değil euthrox mu ne onu kullandım snein kullandında aynı içeirkte yarım 1 ay sonra 2.79 düştü
tam kullandırdı 1 ay sonra anca 2.68 düştü
benim t3-t4 normal
antikorlarda normal
tiroit usg herhangi bir nödül veya kitle görülmedi
benimki subklinik hipotiroidi haşimito değilim ben ama banada randevu verdi
hamilelim başından beri 13 kilo aldım
şuan oldum kiloda dogum yapmam lazımmış
bende endişeliyim perşembe randevumuz

bence ceyrek cok az...........benımde 5 ıdı yarım alıyodum dr bırecıkardı sımgı degerım 2 cıvarıcok ıyı eutroks 100 luk benımkı.............yanı az kullanıyosunuz benım bıde uçuz............su an ıyıyım bende bastan berı 14 kılo aldım.........saglıklı gunler canım

gulencim ve el muallim sizler şuan kaçıncı ayındasınız kaç ayda 13 14 kilo aldınız.ben 9. haftdayım 4 kilo almışım.normalmi nasıl sizce

alttakı cetvelde yazıyooooooo sende cetvel yap canım 26 . haftadayım 6. ay bıtıyo............normal bence kılon once cok alınıyo ortalarda normale ınıyo son aylardada aırız..........benım üçüz ınş sıkıntısız atlatırız cok kafaya takma dr a söle artırsın mıktarı ınş ıyı olur

bende 5.5 aylık hamileyim.. ben 7 haftalıkken 57.5 kiloydum
53-54 arasında hamile kaldım
16 haftada 61.5
20 haftada 66.60 kiloyum şuanda
benim euthrox 25 mg benimki düşük sanırım bi işe yaramıyor

hıpotıroıd bendede war 5 senedır ve su an 24.haftamın ıcındeyım. cok sukur normal sınırlarda seyredıyor her ay kontrol edılıyor zaten. su an sabahları 1 tane lewotıron alıyorum ve henuz 5 kılo aldım...

X