- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 39
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Çok teşekkür ederim,göz önünde bulundururum..Yazdiginiz makineleri bilmiyorum fakat arkadasim Soprano Ice buz lazer yaptiriyor cok memnun.
İlinızde varsa bir bakin derim.
Ben yüzüme buz lazer yaptırıyorum ve hayatımda aldığım en iyi karar. Eskiden neredeyse 2 güne bıyıklarım çıkıyordu.Yüzüne asla lazer yaptırma never ever !
Niye ki?Yüzüne asla lazer yaptırma never ever !
Buz derken,hangisi?Ben yüzüme buz lazer yaptırıyorum ve hayatımda aldığım en iyi karar. Eskiden neredeyse 2 güne bıyıklarım çıkıyordu.
Şimdi unutuyorum bile tüylerim çıkmış mı diye kontrol etmeyi bile. Hatta şu anda lazer randevuma geldim bekliyorum.
Yüz ve boyun bölgesine lazer değil de iğneli epilasyon düşünebilirsiniz.Merhaba,
Ben yüzüme ve vücuduma Laser uygulamak istiyorum ve karar vermeliyim bir an önce,cünkü şuan indirim var...Soprano Diode Laser mi yoksa Light Sheer Laser mi?
Tecrübesi olan var mı?
Neden?Yüzüne asla lazer yaptırma never ever !
İkiside tanınmış ve yillardır tecrübesi olan yerler,yurtdışındayım.Güzellik merkezi mi bahsettiğiniz yer bence dikkat edin indirimlere kanıp mağdur olan birçok kişi var burdada
Ama oda iz bırakabilirmiş?:/Yüz ve boyun bölgesine lazer değil de iğneli epilasyon düşünebilirsiniz.
Makine ismi olarak bilemiyorum ama önceleri çok tanınmış bir klinikte lazer yaptırmıştım kırmızı ışıklı falan klasik olan hiçbir işe yaramadığı gibi yarıyor yarıyor diyip paramı almaya devam ettiler üzerine tüylerim arttı ve kalınlaştı. Bende pes edip yüzümü jiletlerim hergün dedim ve bir süre öyle devam ettim. Ağdadan daha iyiydi evet ama uzun vadeli olmuyordu. Buz lazeri duyunca onu denemek istedim 6 seans falan oldu yanlış hesaplamıyorsam ve neredeyse bitti bacaklarım koltukaltım yüzüm. Çok memnunum.Buz derken,hangisi?
soprano ice diode laser benim dedigim
Annem yaptırdı hiçbir iz kalmadı, işin ehli birine düzgün bir yerde yaptırabilirsiniz bence...Ama oda iz bırakabilirmiş?:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?