• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lüften yardım tüyler ile ilgili

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
39
Merhaba,

Ben yüzüme ve vücuduma Laser uygulamak istiyorum ve karar vermeliyim bir an önce,cünkü şuan indirim var...Soprano Diode Laser mi yoksa Light Sheer Laser mi?
Tecrübesi olan var mı?

Yüzüne asla lazer yaptırma never ever !
Ben yüzüme buz lazer yaptırıyorum ve hayatımda aldığım en iyi karar. Eskiden neredeyse 2 güne bıyıklarım çıkıyordu. :olamaz:
Şimdi unutuyorum bile tüylerim çıkmış mı diye kontrol etmeyi bile. Hatta şu anda lazer randevuma geldim bekliyorum.

Ben yüzüme buz lazer yaptırıyorum ve hayatımda aldığım en iyi karar. Eskiden neredeyse 2 güne bıyıklarım çıkıyordu. :olamaz:
Şimdi unutuyorum bile tüylerim çıkmış mı diye kontrol etmeyi bile. Hatta şu anda lazer randevuma geldim bekliyorum.
Buz derken,hangisi?
soprano ice diode laser benim dedigim

Buz derken,hangisi?
soprano ice diode laser benim dedigim
Makine ismi olarak bilemiyorum ama önceleri çok tanınmış bir klinikte lazer yaptırmıştım kırmızı ışıklı falan klasik olan hiçbir işe yaramadığı gibi yarıyor yarıyor diyip paramı almaya devam ettiler üzerine tüylerim arttı ve kalınlaştı. Bende pes edip yüzümü jiletlerim hergün dedim ve bir süre öyle devam ettim. Ağdadan daha iyiydi evet ama uzun vadeli olmuyordu. Buz lazeri duyunca onu denemek istedim 6 seans falan oldu yanlış hesaplamıyorsam ve neredeyse bitti bacaklarım koltukaltım yüzüm. Çok memnunum.

Yüzünüze lzer uygulatmayın asla hem inanılmaz acılı ( özellikle kemikli bölgeler).Ben artık yğzümdeki tüyleri sarartıyorum 2 aya bir çok memnunum

yüze lazer olmaz iğneli yaptırmanız lazım.
yüzünüzün lazerle biteceğini söyleyen yere hiçbirşey yaptırmayın bence.
makine olarak alexander öneririm.
mutlaka hastanede yaptırın güzellik merkezlerine paranızı kaptırmayın.

Back