Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:)) senelerce olmak zorunda kaldik tedavi amacli neler olduk. Yani bu kadsr buyutmeyin.
Doktorlarids strese sokuyorsunuz boyle yaparak. Yukardan takip zor is. Illaki cikacaksniz bir gün oraya yani.
Vajinusmus filan varmi?
korkmayın ağrı acı olmuyor kendinizi bu kadar korkutursanır kasılırsınız canınız yanar bende çok korkardım 1 buçuk yıldır defalarca çıktım o masaya artık alıştı bünye.
korkmayın ağrı acı olmuyor kendinizi bu kadar korkutursanır kasılırsınız canınız yanar bende çok korkardım 1 buçuk yıldır defalarca çıktım o masaya artık alıştı bünye.
[ haftaya gidicem korksamda sağlık için mecburi gitmem lazım inşallah iyigeçer
Kiz bise yok onda son 4 yılın o masada gecti yeri geldi gibi asiri muayene oldum. Bana artik koymuyor valla saka bir yana kafanda büyütme canim inan zor degil ultrasonla bakacaksa zaten o alet penisten bile ince ustelik JEL kullanıyorlar. Doktora vajinusmus gecmisinden bahset o esnadada derin nesef al inan zor degil. Eger smerr testi vs alicaksa bi alet koyuyor vajinaya oda zor degil ultrasona gore bi tik zorlanabilirsin fakat inan bana basit islemler saniyelik. Butun mesele zihnini oraya odaklamamak kendini sikma anlamiycaksin bile kafanda buyuttukce daha cok zorlanacaksin