Lüfen yardım ogluşum

gilipha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
12
0
Mehaba benim 3.5 aylık oglum var şamilim dogdugu anda çocuk dok üfürüm var dedi .bizde üniverste hastanesinde muayneolduk olumun iki deligi saptandı kalbinde birinin önemsizoldugunu soyledi diyeri yuzde.30 kapanma ihtimali var dedi
başından butur biolay geçen varsa lütfen bişeyler yazarmısınız çoook merak ediyorum lütfeeeen doktor tavssie amaliyatlar açıkmı kapalımıoluyo:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kimsenin bilgisiyokmu başından boyle rahatsızlık geçıren yokmu arkadaşlar lütfeeeen

canım çookk geçmiş olsun
ama kalpte delik olması düşündüğün kadar kötü bişey değil
sakın aklına kötü şeyler getirme
benim görümceminde kalbi delikmiş doğuştan
25 yaşında ameliyat oldu şimdi çok iyi
gerçi sizinkine ameliyat diyolar heralde
bence kalp üzerinde en iyi hastane siami ersek hastanesi
benim eşim 4 ay önce kalp kapak ameliyatı oldu
gerçekten işinin ehli doktorlar var çok iyi ilgileniyolar
şu zamanda kalp ameliyatı yapmak o kadar basitki artık tıp çok ilerledi
yapay kalp bile takıyolar
aa sen istanbulda yaşamıyomuşsun şimdi gördüm
istanbulda en iyi hastane siyami ersek
ama senin yaşadığın yeri bilemiyorum

sen iyice bi araştır tek doktorla kalma yaşadığınn
yerin en iyi kalp hastanesine götür yavrunu

sakın korkma
benim eşim 25 gün hastanede yatttı
o kadar çok bebek kalp ameliyatı oluyoki
hepside allahın izniyle sağlığına kavuşuyo
tabiki biraz zor bi süreç ama
sabrederek güçlü ayaklarının üzerinde durarak yavrunla ilgilenip bu günleride aşıcaksınız
ilere bu sizin hayatınızda buruk bi anı olarak hatırlayabileceğiniz bi olay olucak

unutma güçlü olmalısınki yavruna bakabilesin

canım çoook teşekurler ama araştırmak istiyorum çok zor bidurum aklımdan çıkmıyo kapalıolma ihtimalı varmı bebegimde ilerde pisikolojık problem yaparmı birsürü soru var aklımda kılo almada geride çok üzülüyorum arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin

sanada geçmişolsun eşin düzelmiştir inşaallah
allah herkezin yardımcısıolsun

canım yaa boş ver kalacağı iz olsun sağlığına kavuşsunda

hem daha çok küçük iz büyüdüğünde çok fazla olmaz
açık amelayat yapılıyo diye biliyorum
ama sakın nasıl yapıcaklar ameliyatı diye netten izliyim deme sakın
sen moralini yüksek tutki
yavrunun sana ameliyattan sonra çok ihtiyacı olucak

sagol canım senın yorumunu okurken bile göz yaşımı tutamıyorum anneolmak çok zor hem çoook güzel allah herkesin yardımcısıolsun bebekler çok farklı belki acı çekiyo bişey soyliyemıyo gözlerinin içine bakıyo bide 3 aydan beri gaz problemi yaşıyoruz denemedigim bişey kalmadı desm yeri karanfil ve kimyon en sonunda ıyı geldi tam çozmesede canım çok teşekurler paylaşmak güzel

arkadaşlar bebgi siyami ersekte kalp amaliyatı olan bebegi varmı bilginize ihtiyacım var randevu alabilirsem götürmek istiyorum nasipse lüüüütfen cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…