- 22 Mayıs 2015
- 77
- 43
- 40
-
- Konu Sahibi nuraykarahan
sıkıntımız aynı değil ama psikolojik olarak nasıl bir süreç olduğunu biliyorum sadece sana tavsiyem hiç bişey düşünme hele ilerisini hiç düşünme bugün lucrin se yap yarın doktorun ne derse o ben o kadar çok araştırdım ki kurcaladım kafama taktım düşüdüm ve ilk denemem negatifle sonuçlandı unutma ki sen ne kadar rahat olursan tedavin o kadar güzel ilerliyor Allah yardımcın olsun (hepimizin)bu arada panık atak hastasıyım.ılaclar dahıl herseyden ozellıkle de transfer ıslemınden falan coook korkuyorum
doktorun vakti yok diye bişey yok sonuçta sen onun hastasısın ve herşeyi sorma hakkına sahipsin kafana takılan ne varsa sor bu süreç herkesten çok seni zorluyo bide doktorun vakti yok deyip kafanı yormaamin.inşallah. erzincandan gidicem muhtemelen hazıranın ılk haftasına rastlıycak regli donemı. suan sadece lucrın var. ıkıncı gunu gıtıgımde surec hakkında bılgı de alırım belkı ama malum doktorun da pek vaktı yok. nasıl bır yogunluk o oyle!!! bır de sperm testınde x lerı sayın dedı labaratuvara. ne demek ıstedıkı.erkekte 23 x 23 y kromozomu vardır.neden saydırdı acaba x leri.kromozom sorunu var belkıde sormak hıc gelmedı aklıma.ruh gıbıydım zaten ogun heyecandan korkudan