Lucrin depot kullananlar yardımcı olur musunuz?

tuuba84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
299
371
133
40
arkadaşlar ben 23 nisanda kist için laparoskopi oldum. dr 6 ay lucrin tedavisi verdi. 6. dozu 23 eylülde yaptırdım ama hala regl olmadım. ne zaman olurum ki?

arkadaşlar ben 23 nisanda kist için laparoskopi oldum. dr 6 ay lucrin tedavisi verdi. 6. dozu 23 eylülde yaptırdım ama hala regl olmadım. ne zaman olurum ki?

Sanırım çikolata kisti yani endometriozis nedeniyle laparaskopi oldunuz bu tür operasyonlardan sonra geçici menopoza sokulabiliyor doktorlar bazı ilaçlarla sizde de Lucrin verilmiş yumurtalıklarınız baskılansın diye...Gecikme yapması normal amaç bu zaten..Yumurtalıklarınız dinlendiriliyor...Çok sorun yapıyorsanız doktorunuzla konuşun bence..

Merhaba arkadaşlar,
Dün Lucrin Depot iğnemi oldum bir sağlık ocağında. Daha çnce de 3'er ay boyunca iki dönem kullanmıştım, hiç böyle olmamıştı. İğneyi yaptığı yerde (göbek) hafif morarma ve iç kısımda sertleşme, şişlik benzeri bir durum ortaya çıktı. İlk kez başıma geldiği için endişelendim, acaba başına iğne sonrası böyle bir durum gelen var mı?

Evet benim de aynı öyle olmuştu. 2 kez o iğneden olmuştum ilkinde çok sorun olmamıştı ama ikincisinde gobegimde sisme sertleşme morarma ve biraz da ağrı vardi. Bir sorun olmadı normal bir durum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…