• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lucrin depot iğnesi ve çikolata kisti

snow1132

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
210
250
23
Hanımlar merhaba, lucrin depot iğnesi yapıp çikolata kisti küçülen var mı ? Varsa ne kadar sürdü ☺️

Hanımlar merhaba, lucrin depot iğnesi yapıp çikolata kisti küçülen var mı ? Varsa ne kadar sürdü ☺️
Uzun protokol tüp bebek tedavisinde kisti baskilamak ve yumurtlamayi durdurmak için kullanıldığını biliyorum. Bende kullandim fakat kistin boyutuna etki etti mi bilgim yok. İlacın amaci yumurtlamayi doktorun kontrolunde gerçekleştirmek diye biliyorum

Uzun protokol tüp bebek tedavisinde kisti baskilamak ve yumurtlamayi durdurmak için kullanıldığını biliyorum. Bende kullandim fakat kistin boyutuna etki etti mi bilgim yok. İlacın amaci yumurtlamayi doktorun kontrolunde gerçekleştirmek doye biliyorum
Evet ben kullandım adetın 21.gununde, ama yumurtlamayı baskılamak ıcın kullandım, yumurtalar ilac ile buyutuldu sonrasında

Uzun protokol tüp bebek tedavisinde kisti baskilamak ve yumurtlamayi durdurmak için kullanıldığını biliyorum. Bende kullandim fakat kistin boyutuna etki etti mi bilgim yok. İlacın amaci yumurtlamayi doktorun kontrolunde gerçekleştirmek diye biliyorum
Ne kadar sürdü 1 ay mı yapıldı sadece. Benimde 8.5 cm kistim var transfer yapılacak, ameliyatta olamıyorum rezerv çok zarar görür diye. 1 aylık vuruldum iğneyi + visanne kullanıyorum

Merhabalar
Bende şuan transfer öncesi lucrin tedavisi görüyorum. 5 cm çikolata kistim var. Geçen ay ilk iğnemi vuruldum. Bugün kontrolüm vardi bir cm küçülme olmuş. Bugün tekrar ikinci iğnem vuruldu. Bir ay daha durumu takip edeceğiz.
🤷‍♀️

Merhabalar
Bende şuan transfer öncesi lucrin tedavisi görüyorum. 5 cm çikolata kistim var. Geçen ay ilk iğnemi vuruldum. Bugün kontrolüm vardi bir cm küçülme olmuş. Bugün tekrar ikinci iğnem vuruldu. Bir ay daha durumu takip edeceğiz.
🤷‍♀️
İnşallah benimde küçülme olur. Haberlerimizi verelim birbirimize motivasyon olsun ☺️ Doktorunuz şu cm e inince yapacağız diye bir şey söyledi mi Zühre hanım

İnşallah benimde küçülme olur. Haberlerimizi verelim birbirimize motivasyon olsun ☺️ Doktorunuz şu cm e inince yapacağız diye bir şey söyledi mi Zühre hanım
İnşallah olur 🌿
Gelişme oldukça yazarım. Bu iğneyi vurulcağımı öğrendiğimde forumda çok bakındım çok bilgiye ulaşamamıştım. Arayan arkadaşlara bilgi olur umarım gelişmelerimiz.
Yok belli bi cm e ulaşınca başlarız demedi ama iki ay en fazla 3 ay uygularız durumuna göre demişti. 🤷‍♀️

Bende geçen hafta tek doz Lucrin Depot vuruldum. 4 mayısta transferim. Sonrasında inanılmaz bel ağrım oldu. Sizde yan etki yaptı mı? Ya Lucrin yüzünden ya da antibiyotik kullanıyorum, enfeksiyonu kurutmak için. İflahım kesildi.

Bende geçen hafta tek doz Lucrin Depot vuruldum. 4 mayısta transferim. Sonrasında inanılmaz bel ağrım oldu. Sizde yan etki yaptı mı? Ya Lucrin yüzünden ya da antibiyotik kullanıyorum, enfeksiyonu kurutmak için. İflahım kesildi.
Yan etkilerde eklem ağrıları olabilir diyor. Kalsiyum ağırlıklı beslenmenizi tavsiye ederim. Çikolata kistiniz mi var sizin de

İnşallah olur 🌿
Gelişme oldukça yazarım. Bu iğneyi vurulcağımı öğrendiğimde forumda çok bakındım çok bilgiye ulaşamamıştım. Arayan arkadaşlara bilgi olur umarım gelişmelerimiz.
Yok belli bi cm e ulaşınca başlarız demedi ama iki ay en fazla 3 ay uygularız durumuna göre demişti. 🤷‍♀️
Aynen fazla bir Bilgi yok. Lucrin depot yanında visanne de verdiler mi size de ? 4 cm çok iyi inşallah üç ayın sonunda iyice küçülür. Benim 8.5 cm ne kadar küçülür bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Ne enfeksiyonu ? Crp niz mi yüksek

Ne enfeksiyonu ? Crp niz mi yüksek
Crp yüksek evet. Genetikten sağlam gelen embriyo tutmayınca parça aldılar. Böyle bir teşhiş koydular. Sırtımdaki ağrı antibiyotikten mi lucrinden mi anlamadım. Sizde yan etki yaptı mi diye sormuştum.

Eklentiler

• 4B553FC4-0925-4B88-8945-AD75C758923B.webp
    4B553FC4-0925-4B88-8945-AD75C758923B.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 107
Crp yüksek evet. Genetikten sağlam gelen embriyo tutmayınca parça aldılar. Böyle bir teşhiş koydular. Sırtımdaki ağrı antibiyotikten mi lucrinden mi anlamadım. Sizde yan etki yaptı mi diye sormuştum.
Rahim içinde intihap varmış rapora göre. Embriyonun tutunmasını engellediği için sağlıklı embriyolarınız tutunmamıştır. Ama antibiyotik kullanınca geçer. Ben kalsiyum magnezyum içeren bir multivitamin ve antioksidan ek gıda alıyorum. Bende olmadı belki oldu ama hissetmiyorum 🤷🏻‍♀️ sadece karın şişliğim var, sivilcelendim ve bazen aşırı ağırlık çöküyor. Ama prospektüste kemik ağrıları eklem ağrıları yan etkilerde yazıyordu. Ben visanne diye bir ilaçda kullanıyorum onun yan etkileride olabilir tabi bunlar. Bence antibiyotikte etki ediyor olabilir. Sonuçta intihap kurutmak için veriliyor bol su için bence idrarla atarsınız biraz rahatlatır antibiyotikler ödem de yapıyor vücutta

Back
X