Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglınızde gecıkme oldumu ? Sizdemı reglın 21 cı gunde ?Geçen ay ben kullandım
Nasıl etkılerı? Refglın21 cı gunundemı? Gecıkme oldumu?Bende kullandım
Doktorunuz kimdi ? Aaaa aslında kalınlaşsırmıyolarmkı transfer için incelemai bilmiyordumEvet 21. Gün iğne yaptım.10 gün içinde regl olman gerekiyor dediler.11 gün regl oldum
Ama rahim duvarım istenildiği kadar incelmedi bir ay daha bekleyeceğiz dedi doktorum regl olmayı bekliyorum
Maslak Acıbadem’de Yiğit Çakıroğlu doktorumDoktorunuz kimdi ? Aaaa aslında kalınlaşsırmıyolarmkı transfer için incelemai bilmiyordum
Bende maslak acı bademdeyım , ama doktor kım ismi hiç bilmiyorum ,banada şimdi lucrın yapmam soyledın 21 cı gunde onu beklıyorumMaslak Acıbadem’de Yiğit Çakıroğlu doktorum
Şöyle oluyor;lucrin ile önce inceltip sonra kalınlaştırıyorlar
Yiğit hoca ve Bülent hoca Prof oldukları için özel fiyatlandırma ile hasta alıyorlar (yılbaşında sistem değişti)Bende maslak acı bademdeyım , ama doktor kım ismi hiç bilmiyorum ,banada şimdi lucrın yapmam soyledın 21 cı gunde onu beklıyorum
Bana hiç öğle bir şey denilmedi ilave para ver baksın falan , size denıldımj? Brn ilk randevuya gitdim bülent hoca kendı bakdı işde dediler git 21 cı gunde lucrın vur , regl ol gel , başka hiç bir şey , şimdi 21 cı gub beklıyorumYiğit hoca ve Bülent hoca Prof oldukları için özel fiyatlandırma ile hasta alıyorlar (yılbaşında sistem değişti)
Diğer tüm doktorlar diğer hastaları dönüşümlü alıyorlar
Ben yaklaşık 1.5 yıldır devam eder bir süreç içerisindeyim bana denilmedi ama Ocaktan itibaren yeni başlayanlar için öyle bir politika izliyorlarBana hiç öğle bir şey denilmedi ilave para ver baksın falan , size denıldımj? Brn ilk randevuya gitdim bülent hoca kendı bakdı işde dediler git 21 cı gunde lucrın vur , regl ol gel , başka hiç bir şey , şimdi 21 cı gub beklıyorum
Yumurta toplanmadan önce mi bu iğneyi önerdiler benim yumurtam toplandı genetiğe gitti geldikten sonra bu iğneyi kullandımValla bende martda gitdim ama bana denılmedı , ilk randevu aldım gitdim kabul parası ödedim işde bülent hoca bakdı işde dedıler regl ol 21 cı gun vur iğneyı 2-3 cı gubde diyer reglde gel
Merhaba lucrin iğnesini kullandınız mı acaba . Ne icin kullandınız. Bende 21 . Günü yani cuma günü vurulcamSelam , lucrın 3.75 mg kullanan varmı reglın 21 cı gununde ?
Evet kullandım transfere hazırlıkda , 21 cı gunde vurdum reglınMerhaba lucrin iğnesini kullandınız mı acaba . Ne icin kullandınız. Bende 21 . Günü yani cuma günü vurulcam
Adet dizenleyici verdi dr um. Lucrinden sonra onu kullandım. Sonra da adet olunca kontrole gitmiştim transfer günü verilmiştiBanada doktorum bugün adetimin 21 ci günü lucrin igne vurmami söyledi vuran arkadaşlar sureciniz nasi ilerledi kac gun sonra adet oldunuz doktorunuz neden vermişti
Banada sadece dediler bugün vur adetin 3cu günü gelAdet dizenleyici verdi dr um. Lucrinden sonra onu kullandım. Sonra da adet olunca kontrole gitmiştim transfer günü verilmişti