merhaba arkadaslar, bu illet bende de var. 2 yıldır ben de çekiyorum kulak tıkanıklığı derdini. Allah kimseye vermesin diyerekten başlıyorum anlatmaya :S 2 yıldır gitmediğim KBB uzmanı kalmadı.Kulağımdan bütün testleri yaptırdım emar ve tomografi çektirdim fakat sonuçlarda birşey çıkmayınca kulağında bir problem yok diyip yolluyorlardı beni eve. Etrafımdaki kimse yaşamadığı için bu derdi bana inanmıyor hatta abarttığımı düşünüyorlardı. Kulak tıkanıklığı insanın dengesine kadar herşeyini bozan bir rahatsızlık. Benim sorunum sol kulağımda. Neyse geçenlerde yine başka bir doktora gittim ve burun tomografisi istemeyi akıl eden bir doktor çıktı sonunda karsıma burnumda kist olduğunu ayrıca burun iç kemiğimin yamuk oldugunu amelıyat olursam gececegını soyledı ve oldum.ancak kisti almamış oraya delik acmıs nefes alıp verdıkce o erıyecek dedı. 3 hafta oldu amelıyat olalı ama hala kulagım tıkanıyor. kontrole gıttıgımde daha 6 ay surer duzelmesı dedı. umarım 6 aya kadar duzelır ...
Küçük bir not : Sol çene kemiğimde disk kayması var yani ağzımı büyük actığım zaman klik sesi geliyo. internetten okudum bu da kulak tıkanıklığı yaparmıs ama bunun için de gittim cene cerrahına bana alakası olmadığını söyledi. Valla bilmiyorum sorun burunda mı çenede mi ama bu kulak tıkanıklığı geçmezse halim vahimmm