• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen yardm edin..Meltem Hanm'a sormak istedim ama aamadm..

frozen99

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
18
0
286
Eskişehir
neden bilmiyorum ama ben çok tuhaf duygular yaşıyorum,üniversite öğrencisiyim,büyük bir derdim yok aslında..kimine göre önemsenmeyecek boyutta belki ama ben başaramadım önemsememeyi..:çok üzgünüm:
özellikle gece olduğunda içimi kara kara düşünceler basıyor..en başında ailemi kaybetmekten onlardan birine bir zarar gelmesinden öylesine korkuyorum ki anlatamam,her zaman korkardım ama bu sefer kaygı çok yüksek boyutta..
ve bir de hayatın anlamını yitiridim,aslında önümde uzun bir hayat var 20 yaşındayım ama artık yapacak birşey kalmamış gibi davranıyorum..:çok üzgünüm:..bir ilaç kullandım yaklaşık bir ay önce bitti tedavi, ciddi yan etkileri olan bir ilaç duymuşsunuzdur..... gibi bir ilaç,onun psikolojik etkileri vardı acaba ondan mı dedim..ama bu huzursuzluk nedensiz mutsuzluk çok ağır çok fazla:çok üzgünüm:..ne yapabilirim:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilaç tedavisini kes önce,ailenle bol vakit geçir,sendeki kaybetme korkusu olmuş,sanırım hayatında bi aşkta yok,gençsin ve aşk yaşın..onun verdiği bir boşlukta olabilir..hobiler edinmeye çalış ve unutma sakınan göze çöp girer,fazla aileni kaybetme korkusu yaşama,allah uzun ömürler versin die bol bol dua et manevi olarak rahatlarsın

evet ilaçtan olma ihtimali sanırım çok yüksek:/,bakalım biraz beklicem,olmazsa da doktora gidicem,biraz araştırma yaptım,sanırım bu anksiyete bozukluğumirmirmirmir,ve o da yan etkiymiş:(,umarım geçer en yakın zamanda..

iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun..belki alakasız gelebilir ama.the secret i oku.belki yararı olur.doktora gitmeni öneririm birde.....senin yaşadıklarını bazen çoğu insanda yaşıyor...

Aılenden uzak yere gıtmenınde etkısı vardır bunda.kendını geleceĞın ıÇın adapte et.herkes yerınde saĞ olsun herŞey allahtan korkunu yenmen ıÇın dÜŞÜnme unutt unutmak herŞeye Çare bazen aklından baŞka konular geÇır

arkadaşlar tatilden döndüm ve çok fena oldum bir kaç kez kriz gibi birşey geçirdim ve yarın doktora gidiyorum,bu çözülebilir birşey bence,ama zaman gerekio yoksa intihar eğilimi ne demek yaşıcam,ki bunu gerektirecek hiçbir durum yok,dualarınıza çok ihtiyacım varmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Rabbim yardımcın olsun canım yaşadığın şey tamamen psikolojik ve bence sen bunu atlatabilecek kadar güçlü bir kızsın bak ailenden uzakta ayakta durabiliyorsun bu çok güzel bir şey kendine güven lütfen her şey sende başlar sende biter opuyorumnanaktan

Back