Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet canım arkadaşa katılıyorum neden böyle bir şüpheye düştün olayı daha geniş anlatırsan ihtimalleri daha iyi değerlendiririz yerimseniben yoksa çok normal oluyo böyle ara kanamalar a.s
walla soğan kürü yaptım o ay oldu kanamam bayağıda regli gibi sonraki ay yapmadım yine ara kanamam oldu tam yumurtlama zamanı hemde bir tek ay olmadı seninde tetikleyici bişey oldumu bende soğan kürü yaptığım için oldu sende öyle kür mür yaptınmı canım
bana önemli birşey değil gibi geliyor ama herkesin bünyesi farklı tabi hemen aklına kötü şeyler getirme fakat yinede içinin rahat olması için bir doktora gitmende fayda var canım sağlıkla kal opuyorumnanaktan
idrar yollu enfeksiyonu olduğunda olur bende..idrarımı yaparken yanma olur ve çok afedersin tuvalet kağıdına sildiğimde hafif kan bulaşır..öyle bişey olabilir mi?? bi idrar tahlili yaptır istersen..
idrar yollu enfeksiyonu olduğunda olur bende..idrarımı yaparken yanma olur ve çok afedersin tuvalet kağıdına sildiğimde hafif kan bulaşır..öyle bişey olabilir mi?? bi idrar tahlili yaptır istersen..