Ltfen yardm edin :( (Farlutal ve Norlevo)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar bu ilk mesajım
siteyi çok uzun zamandır takip etmeme rağmen üye olmup msj yazmak kısmet olmamıştı demek bu gün yazmak nasipmiş.
ben 21 yaşımdayım 4 aylık evliyim aynı zamanda okuyorum.
eşimle (biliyorum hiç güvenilir değil ama ) geri çekme (dışarı boşalma ) yöntemiyle korunuyoruz.
5 mayıs günü yani 10 gün kadar önce ufak bi kaza oldu ve ertesi gün hapı aldık 3 saat içinde içtim ismi norlevo
reglim her zaman düzensizdi.geçtiğimiz yıl 4 ay gelmediğini bilirim o derece düzensiz.
fakat son 3 aydır çok düzenli geliyordu geçen ay lekelenme şeklinde çamur şeklinde adet görmüştüm.
çarşamba günü yani 2 gün önce farlutal isimli bir ilaca başladım adet sökücü olarak biliniyormuş.
yarın 1. kutu bitecek 5 gündür adet belirtilerim var sivilce karın şişliği bel ağrısı gibi fakat bir türlü olmadım .
test almaya korkuyorum acaba hamile miyim?
daha önce bu ilaçları kullananlar lütfen biraz bilgi verebilir mi? ertesi gün hapı gecikme yapar mı?
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Ertesi gün hapı hormonların dengesiyle oynadığı için adetinizde düzensizlikler yapar bu normaldir.. Ama kesin emin olmak için bi test yaptırın isterseniz a.s.

tabi korkarsın bekar olsam ben de korkardım acaba hamile miyim diye..hem rahat durmuyorsunuz hem de korunmayı bilmiyorsunuz sonra da bir sürü yalanla acaba hamile miyim soruları lmaz:
öğrencisin bir de eğitim alıyorsun..bişey diyemiyorum sen ve senin gibilere..
bi başlıkta bekarsın,jinekolojik sorular soruyosun,başka bir başlıkta yine bekarsın erkek arkadaşının annesi hakkında çok yanlış düşünce ve planlarını açıklıyorsun..başka bir başlıkta da evlisin ertesigün hapı soruyosun..
pes yaniiii...kuyruklu yalanlar..pessss..
kızım aklını derslerine ver bırak böyle boş şeyleri..çok ayıp çoookkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

insanın özel hayatı kendini ilgilendirir.bence kişileri bu derece yargılamak size düşmüyor.sorduğu soruya cevap verip yardımcı olmakmı niyetiniz.yoksa insanları özel hayatı ile yargılamak mı?demekki kızcağız öle yargılanmaktan bıkmışkı mecburen evli diye yazarak derdini paylaşıyor.bazı şeyleri söylerken kırıcı olmamak önemli.:enbuyukkk:

bence çok haklısın sonuçta biz burda yardımlaşmak için varız ayıplamak vs bişyler yaparak kimseye yardımımız dokunmaz bu herkesin kendi tercihidir.bunları yadırgamak yargılamak hiç bir zaman bize düşmez kimseye düşmez her koyun kendi bacağından asılır şimdi sizin başınıza bir şey gelse yardım isteseniz biz de sizlere desek ki aa sen öyle yapmışsın bu böyle olmuş çok ayıp diye kızcağız o mesajını başka konuda açıklamış kuzenim içindi diye bu tutumu çok yadırgadım ben özellikle böyle bir sitede bunlar bize yakışmaz arkadaşlar

merhabaa bende farlutal kullanıcısıydım 3 yıllık evliyim kızkende kullanıyordum bu hapı tabi doktor kontrolunde bende bir sakıncası olmadı gayet ayarlı kulladığım zaman regli oluyosun tabi kullanmana bağlı bence ikinci kutuyu kullanma neden dersen ilk kutuyu kullanınca 10 gün bekle regli olursun eminim evliykende çok kullandım 5 sene kullendım kızlığımda dahil ağrıların regli belirtisi korkma hamile olamazsın bence ama bir jinekologa danışırsan daha net bir bilgi alırsın sert eleştirilere bakma sen içini serin tut bayyyzemuszemus

kızlar sizler de erkek arkadaşınızın annesi sizin hayatınızla ilgili söylediğiniz önemli bir yalanı öğrenip oğluna dikkatli olmasını söyledi diye o bayanın eşi tarafından aldatıldığını kullanma planları yapacak kadar acımasız ve hadsiz değilsinizdir diye düşündüğüm için cevap yazıyorum size..yoksa hiç ciddiye almazdım ama cümleleriniz akıllıca kurulmuş gibi geldi bana..kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez beni de sizi de başkalarını da..ben kimsenin özel hayatıyla ilgili yorum yapmadım zaten arkadaşınızın mesajlarını bulup erkek arkadaşının annesi hakkındaki planlarıyla ilgili açtığı başlığı da okumanızı tavsiye ederim..2 senelik okuyomuş da yan alan yapıyorum iki üniversite okuyorum mu ne demiş sevgilisine de bu ortaya çıkınca da haliyle endişelenmiş çocuğun annesi uyarmış oğlunu sonuçta bugün kendi öz yaşantısıyla ilgili yalan söyleyen yarın öbür gün neler yapmaz ki diye düşünmüş..annelik bu, bunu anlayamazsınız tabi ama inşallah yaşarsınız bu muhteşem duyguyu..bayanın oğlunu uyardığını öğrenince de şantaj planları yapıyor kızımız ve buradan kendine destek arıyor Allahtan o başlıkta herkes karşı çıkmış bu duruma..
arkadaşınıza yardımcı olmak istiyorsanız yalan söylemenin pek de iyi birşey olmadığını anlatabilirsiniz mesela..
tabi beni ilgilendirmez yoksa kimin kimle ne yaşadığı ama içim acıdı bu kadar acımasız bir tavrı görünce..günümüzde sinirlenip birbirinin boğazını kesen, annesini öldüren gençler var malum..ENDİŞELENMEMEK ELDE DEĞİL BEN DE ANNEYİM..
sevgiler kızlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…