Ltfen yardim edin..

Bence bu olaya bir de farklı açıdan bakalım,şöyle ki bu çocuk bu eski kızla,üç sene önce bu haltı yemiş olabilir.
Şimdi de kuzenin başkasından duyarsa diye söylemek zorunda kalmış ve tabii ki suçsuz olduğunu söylüyor olabilir.
Bu arada kuzeninin sevgilisinin suçlu olması,kızın bu hareketini haklı kılmaz,üç sene önce aklı nerdeymiş di mi ama CADIARZU
Ama kuzenin iyice araştırsın,gerçeği öğrensin,çünkü bu yapıda birisiyse sevgilisi herhalde evlenmek istemez onunla..:1no2:

bekaretin bozulduğu ispatlandı süreside diyelim,ama kimin yaptığı asla ispatlanamaz,sperm bulunamazsa.

kız 41 yasındakı adamla beraber oldugunda 18 yasından kucuk mu
adam onla zorla mı beraber oldu...

bekaretin bozulduğu ispatlandı süreside diyelim,ama kimin yaptığı asla ispatlanamaz,sperm bulunamazsa.

evet canım aynen..
ancak kaç defa ilişkiye girdiği anlaşılabilir ..
eğer bir çok ilşkiye giriş olduğu tesbit edilirse
zaten ortada bişi kalmaz.
bekaretimi bu adam bozdu diye dava aç
sonra muayenede bilmem kaç defa icinsel ilişki yaşamış denirse
hiç bişi yapamaz o bayan..

kizlar yorumlariniz icin tskler
bencede okadar basit deil
ki ben bu kizin bikere cinsel iliskiye girmediginden eminim
ins. dediginiz gibi gercekten bu sekilde olursa ortada bi sorun kalmaz
ama bide tehdit olayi var cocugun kiz kardesini ve annesini bile tehdit etmisler
bukadar yüzsüzlük, terbiyesizlik ömrümde duymadim, görmedim..

utanmaz insan vicdansızz kimle yaptınsa git ondan bil şikayet et
zor durum yaa Allah yardımcıları olsunn haksız yere iftira atıyolar elbet ortaya cıkar!

havlayan köpek ısırmaz zemuszemus
kızlarına sahip çıksalarmış vereliniortak :sütten çıkmış ak kaşık simili: opuyorumnanaktan

Merve forumda hukuk bölümü var bence oradan birine hukuki yoldan ne olur sor jinekoloji bölümündeki doktorlara da rapor konusunu sor en iyi yanıtı onlar verir sana canım.

kizlar haklisinizda ama eger bu kiz bu halti yenilerde yediyse
üzerinden fazla zaman gecmedende bu cocugun üzerine yikmaya calisiyosa
ozaman ne olucak..
allahim nasil bir bela bu kuzenim perisan oldu yaa

¢αиıм кız єğєя 18уαşıи∂αи кü¢üкѕє ¢єzα єνιиє gιямє σℓαѕıℓığı ναя çσ¢υğυи

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…