Ltfen cevap yazn

mrftm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
58
1
arkadaslar suan 33+3 gunluk hamileyim kanim oldukca dusuk cikmisti Dr um bana demir hapi verdi bi sabah birde aksam gunde iki defa icmem gerekliymis kulandim dortgun ama benim midmedeki problemden dolayi icemiyorum ictikten sonra midem feci agriyo ve feci derece yanma oluyo agzima kadar cikio asiti midemin burdaki dr lar fazla ilgilenmiyolar bisey yaptikalri yok acaba ben bu ilaci icmesem ne gibi zararlari olabilir cok korkuyorum ve aklim cok karisik kesinlikle icemiyorum kenimi zorluyorm ama beni mahvediyo midem bulaniyo kusuruyorum daha sonra ...... ???

canım bende de çıktı kansızlık yüksek . ben de hap kullanıyorum.sana tavsiyem hap içme dokunuyorsa tabii doktoruna sor bunu ,onun yerine pekmez ye günde bir kaç kaşık.

kesinlikle için. benim de kansızlık problemim çıktı, doktorum günde 2 tane almamı söyledi. bende midemden çok rahatsız olduğumu söyleyince önce sabah aç karnına mide asitimi düzenlemesi için bir ilaç verdi. şimdi sorunsuz alıyorum. almanızın şöyle bir artısı var, doğumda gerçekten çok kan kaybedebilirsiniz. hatta sezeryan olursanız birde kan bulma sorunu çıkabilir. riske atmayın derim. benim doğumuma 13 gün kaldı ben alıyorum. en azından gece yatarken 1 tane alın ama mutlaka alın...

canım doktorlar ilgilenmiyorda ne demek değiş doktorunu o zaman ve derdini güzelce anlat bu ilaç miğde agrısı yaptı bende de mutlaka bi formül üreticektir

birde size tavsiyem eğer bulabilirseniz siyah çekirdekli üzüm kurusu yiyin bol bol ve siyah kayısı var
bu yazdıklarım kan kayısısı kan üzümü diye geçiyo tr deki aktarlarda orada bulabilirmisiniz bilmiyorum burdah gargoylada isteyebilrsiniz

bana görümcem siyah kayısı siyah üzüm ve beyaz üzüm kurusu almıştı

valla burda Dr u degestirmek gibi bir lusumuz yok Turkiyedeki her ay ultrasonalda bakilmiyo zaten ben holandada yasiyorum ve buranin saglik sistemi berbat herseyi berbat oldugu gibi yani Turkyedeki gibi sadece ozel bi dr yok burda ebeler var onalra gidiyorum 4 tane ebe var her hafta degisik biriyle gorusuyosun elleriylen karninima bakiyolar bebegin ne durumda oldugunu elleriyle anliyolar kabullenemz bir durum biliyorum ben esinlikle duzenli ilac kullanamiyorum zaten bun yuzundende hamile kaldim dogum kontrol hapi kullandiyodum midemd gene boyle sikayetler vardi dr gittik baska hap verdi olmadi tam 1 hafta biraktim degisim asamasindayken kizimiz olmus hamilelligim berbat gecti ilk aylari folik asit vitamin vb seyleri keisnlikle kullanamyorum dr soyledigimde iyi isey olmaz diyo geceb hafta gittigimde benim nefesim cok daralio nefes alamiyorum geceleri felan dedigimde bana ne dedi bilio musunuz ben kalp Dr u degilim ev doktoruna gitceksin dedi ayy cok sinirim bozuk ben burdaki drlardan daha cok sey biliorum ya o yuzden Turkiyedeki arkadaslardan riam ben napabilirim icmessem bebegime bi zarari olur mu en cok ondan korkuyorum siyah cekirdekli uzum Turkiyeden getirmis kaynaam ondan yiyorum ama genede cok korkuyorum ve endiseleniorum bi dogurm kurtulcam valla vatanimin herseyi bam baska gevurlarin eline dusmeyinde ne olursa olsun ....

canım kansızlık doğumda da sonrasında da rahatsızlık verir, bitkin düşürür.. benim ablama demir ilacını serumla vermişlerdi. onu bir sor istersen. herhangi bir alerji durumauna karşı hastanede takılıyor. 10 tüp felan takılmıştı.

cok saol insallah takarlar ama takcaklarini sanmiyorum genede bi sorcam bu hafta kontrolum var yine

Benim annemde de aşırı kansızlık vardı ve sizin gibi hap kullanamıyordu, haftada iki kez seruma katılan demir iğnesi kullandı, birde bol yeşillik tüketin onlarda demir açısından çok faydalı.

X