Saç Rengi ve Saç Boyama Ltfen bi fikir verin bana acil

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
318
saçımı koyu kızıl viyoleden çevirdim. karamel istedim olmuyo olmuyo.. ne boyansa alttan bakır çıkıyo hemen.

sanırım koyu bi renge boyamadan adam olmıycak. ışıltılı kahve ve sarı karıştırıp boyadım, ilk boyanınca oluyo karamel, sonra hemen aıyo. şu anda saçlarım aktı ve bakır oldu yine

koleston ışıltılı kahveye boyasam, şu bakır rengi gider mi artık, kapatır mı, bi de bu sefer de çok mu koyu olur acaba?

yok yok canım bakırlığı küllü renkler giderio kahveden falan çıkar yıkadıkça...küllü kumral falan geçirio canım 2 boyamada falan..

geçirmedi gerçekten onu da dneedim. koyu bi renk olacak ki öyle kapanacak heralde.

ama ben koyudan sıkıldığım için açmıştım zaten. yoksa ilk saçım kızıl viyoleye bayılıyodum :'(

eski renge geri mi dönsem, yakıştığını söylerdi herkes, yada kahve tonları da bana gider mi sizce

e karamelde bakırlık vardır? çok normal... akmayan kaliteli kuaför boyası al. bak igora royal pek akmayan bir boya. kızılları bile.

tek renk ışıltılı kahveye boyayayım mı?

çok sinirleniyorum artık, o kadar açmaya uğraştım kopkoyu kızıldan bu hale getirdim, tepem atacak yine boyıycam yoksa onaa :'(

eger bakırlıktan kurtulmak istiyorsan küllü renklere boyamalısın daha sonra istedigin tonlara yine boyarsın rahatca

bu kadar çok saçını boyarsan saçın yıpranır canım biraz ara ver dinlensin saçın

aynı durumu yaşadım [ hüsrana uğrayanlar] başlıklı konuya bakabilrsiniz kapattım kızılları evet ilk etapta baya koyu oldu demiyorum koyu gibi göründü çünkü aktı hemen ve koyuluk gitti şuan ise orta kahverengi saçlarım kızllık olmadan açılıyor yavaş yavaş dahada açılacak,ben şahsen mennun kaldımyerimseniben

ssacının bakır rengini ve yeni rengini koysana neye boyadın resimlerini yani

Back