Lsd..

o zaman pompali tufek alin hanimlar:d benim arkadasim denemisti mushroom vah zavallim bag bahce dolasmak istemis surekli agaclarin yapraklarina bakip ne guzel diyormus.BASka bir arkadasimda internetten siparis verip akvaryumda yetistirdi, boyle gucuk gucuk kahverengi ya ben yedimde bisi olmadi valla , bir degisiklik yoktu.

Allah başımızdan eksik etsin böyle maddeleri.çok korktum valla :26: :18:

mexican mıydı yediğiniz ,az yemişsinizdir muhtemelen ama öyle bile olsa renkler falan daha parlak görmüşsündür ya.İnternetten sipariş sakıncalı ya, gerçi gümrükçü anlar mı bilmem ne olduğunu ama durduk yerde başımızı belaya sokmaya gerek yok.

Nasil oldu bilmem bir sekilde Tr a sokmus. Cinsini bilmiyorum, boyle kucuk kahverengi ufacik mushroom lar... akvaryumda yetisri onlar karanlikta sonra arada bir gun isigi goruyorlardi.bildigin mantar iste ama kucuk , ben yedimde tatsiz tuzsuz bisi iste ama bisi fark etmedim bilemiyorum nedenini.

Simdi sana verdigim cevaba baktimda bunlarin cogu kahverengi adi cambodian syringe , sitesine baktim simdi ne cok mantar varmis , fakat bazilari icin uyari koymuslar sanirim benim yedigim halisunasyon gosterenden degildi. Herhalde hafiften guclu olana kadar mantar yelpazesi var.Bu arada kurumus degildi mantar sebebi o da olabilir.

Son düzenleme:
Su uyusturucu kullananlara hiçbir zaman anlam vermemişimdir zaten insan hangi akla ve mantıga dayanarak baslıyorlar yaa ,ayy çok kötü birşey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…