• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lsd..

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Bugün haberlerde duydum ( alman haberlerinde)
Yeni bir uyusturucu türüymüs bu LSD.
Gecen gün bütün dünyada haber olan, miami yamyami olarak adlandirilan olayin failinin kaninda da ayni maddeye rastlanmis.
Bu olaydan öncede 4 ayri olayla karsilasilmis.
Bu LSD isimli maddenin insanda yamyamlik hissi uyandirdigi ve diger 4 olaylardaki kisilerinde karsilarinda ki kisileri cesitli yerlerinden isirdiklari ve " seni yiyecegim" diye ciglik attiklari belirtiliyor.
Dünya üzerine yayildigi söylenen bu maddenin son kurbaninin yine Amerika da yasayan bir kadin oldugu ve kadinin komsusunuz köpegini bogazlayip, kendi cocugunu yemek isterken, erkek arkadasi tarafindan cocugun kurtarildigi söylendi.
Bu maddeyi kullanan kisi nasil tahmin edilir, nasil farkedilir bilmiyorum ama dünya üzerine dagitildiysa, sanirim daha dikkatli olmak gerek, artik nasil dikkatli olacaksak.

Eskiden yırtıcı hayvanlardan vb. korkar, korunurmuş insanlar, şimdi birbirimizden korkar olduk.
İnsan kalmak günden güne zorlaşıyor:31:

bir kanunda okumuştum uyuşturucu ve uyarıcı madde diyor, kokain eroin marijuana gibi daha hafif şeylere ceza varken lsd için ceza verilmiyordu

Liserjik Asit Dietilamid – LSD

Tatsız ve kokusuz bir madde olan LSD çavdar ve diğer tahıllarda yetişen bir tür mantar olan, ergottan elde edilen liserjik asitten üretilir.
LSD’nin halüsinojen olarak sınıflandırılmasının nedeni, kişinin gerçek algılarında bozulma yaratarak, gerçek gibi gözüken ama gerçekte olmayan imajları görmesine, sesleri duymasına ve dokunsal duyumlar algılamasına yola açmasıdır.
Beyaz, tatsız, kokusuz olan LSD toz halinde veya sıvı formunun çeşitli uyuşturucu maddelere emdirilmiş haliyle de bulunabilir. Ağızdan yutarak veya dilin altına konulup emilerek kullanılır.
LSD’ye tolerans hızla gelişir ve üç dört gün sürekli kullanımı takiben tolerans üst düzeye varır, bağımlılık başlar.

LSD’nin etkisi bir saat içinde başlar, 2-4 saat içinde en üst düzeye varır, 8-12 saat içinde sonlanır. Fiziksel olarak titreme, yüksek tansiyon, beden ısısında artma, terleme ve görme bulanıklığına yol açar.

Yüksek dozda kullanım nedeniyle ölüm rapor edilmemiştir. Ancak LSD etkisi altındayken ya da onu takiben intihar vakaları kayıtlara geçmiştir.

Kullanıcının mantıklı düşünme becerisi ortadan kalktığı için tehlikeli davranışlar, şiddet ve kaza sonucu ölümler, cinayet ve kendini yaralama vakaları da bildirilmiştir

ayy tüylerim diken diken oldu.çok kötü bi şey ya kim içmek ister ki madem böyle bir leye neden oluyormuş ancak sadist ruhlular içer öff cidden kıyamet yaklaşıyor

Akıllı bir insan bunu kullanmaz .
Çok garip yahu şimdi de bu çıktı .
İnş fazla yayılmaz da birbirini yiyen insanlar görmeyiz etrafta . :44:

Lsd (Acid) Yeni bir tur degildi,zaten hep vardi... likit bir uyusturucu olup goze damlatilabilir,yaprak seklinde olanlari var dilde emilebilir veya direk dile damlatilabilir. Lsd herkeste yamyamlik hissi uyandirmiyor, burada cok kullaniliyor yurtdisinda oldugum icin ben cok rastladim. Insandan insana gore degisiyor.Artik kisinin psikolojisine gore sekillenebilen bir uyusturucu. Yani bunu alan tum gun dans edebilir, etrafi cok guzel gorebilir, veya cinsel istegi artip sokak otasinda iliskiye girebilir, veya birini oldurmeye kalkabilir, boyle yamyamlik turu seylerde cikabilir.Tamamen alinan uyusturucunun icerigine bagli ve alan kisinin psikolojisine vucudunun kaldirip kaldirmadigina gore degisiyor.

Zaten sadece yamyamliga iten birsey olsaydi herkes birbirini yerdi, kullanan oyel cok kisi varki herkeste farkli reaksiyon gosteriyor. Ne olmaya meyilliyseniz o oluyorsunuz acikcasi. Cok unlu bir beyzbolcu maclarindan birinde LSD almis ve rekor kirarak tum atislari yapmis. Megersem LSD icmis sonradan cikmis otaya... Insanlari sapkin yapabilir, psikopat yapabilir, mutlu ve cesaretlide yapabilir. Ilginc bir uyusturucu turu. Maalesef diger uyusturucular gibi onune gecilmiyor . Silahlanmak sart oldu boyle seyler icin.Uzuluyorum boyle insanlara ben gonullu rehabilitasyon merkezinde calistim. Okudugum bolumde simdi Toxicology-biology uzuluyorum. Insallah faydamiz olur boyle insanlara kurtarabiliriz.

Son düzenleme:
Benim eski calistigim yerde vardi bir kiz , ama cok (guzeldi masallah gercekten cok guzeldi... fakat bazen yururken saga sola carpardi... uyusturucu kullaniyordu. Bazen acid (lsd) aldigi da olurdu, ama genelde xanax veya antidepresan veya agri kesici cok severdi niyese... ama bizi yemeye kalkismadi iste genellikle bizim yemeklerimizi calar yerdi oylede bir huyu vardi ama .. cok caresiz ve zavalli gozukuyordu yedigim yemekten istedigi zaman verirdim cunku hasta oluyordu hep... napti simdi bilmem Allah yardimcisi olsun... gerci burada islere girerken hep uyusturucu testine tabi tutulup ise giriyoruz ama onunda yolunu bulmuslar, bir hap aliyorlarmis tabacco store larda satiliyomus , onun icinde test temiz cikiyormus... artik uyusturucu kullananda kullanmayanda giriyo ise nasilsa onunda yolunu bulmuslar.

Öncesini sonrasini bilmiyorum ama son günlerde ki yamyamlik olayina karisanlarin hepsinin kaninda bu madde bulunmus.
Ya insanlarin psikopat ruhlusu cogaliyor, yada bu LSD sizin bildiginiz kadar masum degil.

Lds masum bir madde değil zaten ancak son zamanlarda çıkan, kullananları yamyama çeviren tarzda bir maddede değil bildiğim kadarıyla. 60larda patlayan bir madde ve 66 da filan yasaklanıyor, hatta Beatles'ın lsd deneyimleriyle ilgili şarkıları var andy warhol, syd barret, Stanley kubrick yaratıcılıklarını buna borçlu olduklarını idda ediyor hatta Bill gates okul döneminde birkaç kez kullandığını söylüyor bir röportajında. Bunların dışında lsd kullanımı sırasında bad tripe girilebileceği için mutlaka güvenilir birilerinin olması gerektiği, ruh halinin tribi çok etkleyeceği intihara teşebbüse gidebilecek kadar ağır bad trip geçirtebileceği söylenir ve syd'de uzun vadede verdiği zararın canlı kanıtıdır lsd'nin çok masum bir madde olmadığı belli burdan ancak 50 yıldan fazla süredir var olan, oldukça göz önünde olan ve asıl olayı zihne çevreyi olduğundan farklı algılatmak olan bir maddeyi yeni çıkan ve insanları yaymam yapan bir madde olarak tanıtmak, yapacak ciddi haber bulamayıp bülteni doldurmaya çalışan medyanın işgüzarlığıdır muhtemelen.

Hayir LSD yeni cikmis degil ama LSD nin uyusturucu ile birlesimi yeni cikmis.
Sanirim tam anlatamadim.
LSD diger uyusturucu maddelere katiliyormus.
Yani tek basina LSD denen madde alimindan bahsetmiyorum.
Bu konu altinda ki 2. mesajimi okursaniz orada var.
Diger uyusturucu maddelere katilarak birlikte aliniyormus.
Yada uyusturucu saticilari icine katmis oluyormus.
Alan kiside etkisi ise simdiye kadar ki 5 vakada yamyamlik etkisi olmus.

Ayrica adi sadece LSD olarak gecmiyor "The New LSD " olarak geciyor, biraz ingilizceniz varsa sizde arastirabilirsiniz aslinda.

Son düzenleme:
yamyamlık olayı lsd nin halüsinojen bir madde olmasıyla ilgili.Çoğu kişinin birazcık eğleneyim diye yediği sihirli mantarlar da halüsinojen.Onlarda da doza göre bazı kişilerin köprüden atlayarak öldüğü kesin ,o esnada ne yaptığını düşündüğü bilinmez tabi ,bazılarının da gördüğü halisülasyon sebebi ile köpeğini makasla kestiği falan söylenir ama ne kadar doğru onlar bilemiyeceğim.Şehir efsanesi de olabilir.Ama şu bir gerçek ki böyle maddeler beyindeki gerçeklik algısını bozuyor.Allah korusun uzak durmak gerekir ,en hafifinden bad tripi var ,insan onu yaşadıktan sonra bile psikolojisini düzeltemez kolay kolay.

yamyamlık olayı lsd nin halüsinojen bir madde olmasıyla ilgili.Çoğu kişinin birazcık eğleneyim diye yediği sihirli mantarlar da halüsinojen.Onlarda da doza göre bazı kişilerin köprüden atlayarak öldüğü kesin ,o esnada ne yaptığını düşündüğü bilinmez tabi ,bazılarının da gördüğü halisülasyon sebebi ile köpeğini makasla kestiği falan söylenir ama ne kadar doğru onlar bilemiyeceğim.Şehir efsanesi de olabilir.Ama şu bir gerçek ki böyle maddeler beyindeki gerçeklik algısını bozuyor.Allah korusun uzak durmak gerekir ,en hafifinden bad tripi var ,insan onu yaşadıktan sonra bile psikolojisini düzeltemez kolay kolay.

sihirli mantar mı ¿ o ne ilk defa duydum da :26:

sihirli mantar mı ¿ o ne ilk defa duydum da :26:

magic mushrooms,halüsinojen mantarlar.Aslına bakarsan zehirli mantarlar.O mantarların zehiri seni öldürmez ama beyninde ufak oyunlar yapar.İnternette bile satılır. aman diyim, ülkemizde yasadışı.Sonra insanın başı belaya girer.

Mantar falan neyysede ben bu yeni LSD den cok tirstim:S
Birde bazan alan kisi aldigini bilmiyormus, uyusturucuya katilmis oluyormus.
Insanlar o kadar tedirgin oldu ki bazilari biyolojik silah olarak kullanmak icin devletin mi bunu yeniden sekillendirdigini bile konusuyor.
Yani kisiler ne aldiklarini bilse zaten kimse almak istemez sanirim ama bilmeden alanlar varmis.
Ay cok tirstim ya:S

Mantar falan neyysede ben bu yeni LSD den cok tirstim:S
Birde bazan alan kisi aldigini bilmiyormus, uyusturucuya katilmis oluyormus.
Insanlar o kadar tedirgin oldu ki bazilari biyolojik silah olarak kullanmak icin devletin mi bunu yeniden sekillendirdigini bile konusuyor.
Yani kisiler ne aldiklarini bilse zaten kimse almak istemez sanirim ama bilmeden alanlar varmis.
Ay cok tirstim ya:S

Yani dille alındığına göre gayet yiyeceklerden verilerek,biyolojik silah olrak kullanılabilir bence :18:

Yani dille alındığına göre gayet yiyeceklerden verilerek,biyolojik silah olrak kullanılabilir bence :18:

Ay bende zaten böylesi seylerden korkanlarin en önde gideniyim:S
Aklima hemen Ölümcül Deney filmi geldi:S
Eger gercekten insanlar böyle yeni virüsler, yeni maddeler üretiyorlarsa sonumuz birgün öyle olacak ALLAH korusun.

the new lsd demek...orayı atlamışım... beyinle oynayan,halüsinasyon gördüren herşeyden korkarım ben , brrrrrr :53::53::53:

Back