- Konu Sahibi makbuleyxixldxixrxixm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avon,oriflame, tupperware ...(Oriflame avon kadar değil)şimdi LR.Oda dönecek avona yakında :)Lr cılar bizi öyle bıktırdı ki inanın artık merak dahi etmiyoruz
Reklam,satış,üye toplama vs.. yasaktır.Bilginize..
Avon,oriflame, tupperware ...(Oriflame avon kadar değil)şimdi LR.Oda dönecek avona yakında :)
Bikilacak ne varvki?Sorma ablam.Bıktırdılar artık
Hayır önyargı değil.Devamlı almaya ikna etmeye zorluyorlarOnyargilari olan kisiler her zaman kucumsuyorlar maalesef.
Bıkılacak bişi yok.Maddi durum denk gelirse iyi bişey alıyorum,değilse benimde kullandığım nıvea türü şeyler.Ancak ısrar göstermeleri adeta psikolojik baskı uygulamaları işi bozuyorBikilacak ne varvki?
Yani bazi kisiler belki bir hirsa kapilip zorla bir sey satmak veya uye yapmaya calisiyor olabilirler evet ama bu kisilerin yanlisidir ancak.Firmanin yanlis bir firma oldugunu gostermezki canim benim.Hayır önyargı değil.Devamlı almaya ikna etmeye zorluyorlar
Bıkılacak bişi yok.Maddi durum denk gelirse iyi bişey alıyorum,değilse benimde kullandığım nıvea türü şeyler.Ancak ısrar göstermeleri adeta psikolojik baskı uygulamaları işi bozuyor
Onlar gibi olmaz.Pazara dusmusler onlar.LR belirli bir kaliteyi tutturmaya calisiyor.Bence LR yapan kisiler de bu kalite dogrultusunda hareket etmeli.Hadi bakalım.Onlar gibi olmaz inş:)
isabel bıktık diyor.Az önce 10 sayfa taradım:Açılan konular hep networking markalara ait.Yarısı üye toplama amaçlı açıldıkları için kapalı.10 sayfada sadece 1 Yves Rocher 1 de Estee Lauder başlığına rastladım.İnşallah dediğiniz çıkar LR kendini korur:)Onlar gibi olmaz.Pazara dusmusler onlar.LR belirli bir kaliteyi tutturmaya calisiyor.Bence LR yapan kisiler de bu kalite dogrultusunda hareket etmeli.
Koruyacak insallah.Ben soyledigin butun markalari da kullandim.LR in on plana cikmasinin tek nedeni adaletli ve calistigin taktirde guzel bir kazanc saglamasi.isabel bıktık diyor.Az önce 10 sayfa taradım:Açılan konular hep networking markalara ait.Yarısı üye toplama amaçlı açıldıkları için kapalı.10 sayfada sadece 1 Yves Rocher 1 de Estee Lauder başlığına rastladım.İnşallah dediğiniz çıkar LR kendini korur:)