• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LR ÜRÜNLERINI MERAK EDENLER VAR MI

makbuleyxixldxixrxixm

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
1
0
286
İstanbul
IMG-20170803-WA0005.jpg

Onyargilari olan kisiler her zaman kucumsuyorlar maalesef.
Hayır önyargı değil.Devamlı almaya ikna etmeye zorluyorlar
Bikilacak ne varvki?
Bıkılacak bişi yok.Maddi durum denk gelirse iyi bişey alıyorum,değilse benimde kullandığım nıvea türü şeyler.Ancak ısrar göstermeleri adeta psikolojik baskı uygulamaları işi bozuyor

Hayır önyargı değil.Devamlı almaya ikna etmeye zorluyorlar

Bıkılacak bişi yok.Maddi durum denk gelirse iyi bişey alıyorum,değilse benimde kullandığım nıvea türü şeyler.Ancak ısrar göstermeleri adeta psikolojik baskı uygulamaları işi bozuyor
Yani bazi kisiler belki bir hirsa kapilip zorla bir sey satmak veya uye yapmaya calisiyor olabilirler evet ama bu kisilerin yanlisidir ancak.Firmanin yanlis bir firma oldugunu gostermezki canim benim.
Almayan zaten almaz gene.Zatende oyle oluyor.Kisilerin de belki anlamsiz israrlari firmanin gercekten cok dogru firma olmasi ve bir cok kadina ciddi is kapisi acmasi.
Ama yalnis tabii.Herkes almak zorunda dehil,yapmsk zorunda degil.
Yalniz sunu soyleyeyim evet Avon ve Oriflame gibi dogrudan satis yoluyla calisan bir firma.Belki onlar kadar eski ama yine de kulvarlari cok farkli.

Onlar gibi olmaz.Pazara dusmusler onlar.LR belirli bir kaliteyi tutturmaya calisiyor.Bence LR yapan kisiler de bu kalite dogrultusunda hareket etmeli.
isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. bıktık diyor.Az önce 10 sayfa taradım:Açılan konular hep networking markalara ait.Yarısı üye toplama amaçlı açıldıkları için kapalı.10 sayfada sadece 1 Yves Rocher 1 de Estee Lauder başlığına rastladım.İnşallah dediğiniz çıkar LR kendini korur:)

isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. bıktık diyor.Az önce 10 sayfa taradım:Açılan konular hep networking markalara ait.Yarısı üye toplama amaçlı açıldıkları için kapalı.10 sayfada sadece 1 Yves Rocher 1 de Estee Lauder başlığına rastladım.İnşallah dediğiniz çıkar LR kendini korur:)
Koruyacak insallah.Ben soyledigin butun markalari da kullandim.LR in on plana cikmasinin tek nedeni adaletli ve calistigin taktirde guzel bir kazanc saglamasi.
Networkingde Avrupada odul almis.
Neyse canim ben daha fazla bunaltmayim.
Iyivgeceler

Back