Merhaba Arkadaşlar ;
Sizlere Danışmanlığını şuanda yapmış olduğum LR firması hakkında bilgi vermek istiyorum. Alman markaları tüm dünyada kendini ispat etmiştir. LR HEALTH & BEAUTY SYSTEMS bir ALMAN MARKA’ sıdır. Tüm ürünleri sadece ve sadece ALMANYA’da üretilir Başka hiçbir ülkede yan üretim tesisi bulunmamaktadır.
*30 yıldır DERMATEST LABORATUVARLARI tarafından onaylanır.
*İFRA- ULUSLARASI PARFÜM VE KOKU DERNEĞİ'NE
ÜYE KABUL EDİLEN tek network firmasıdır.
(VKE gibi ,bu dernekte üyelik için birçok şartı sunar ve her firma kabul edilmez.)
* LR, üyeleri arasında sektörün saygın büyük şirketlerinin de bulunduğu VKE Kozmetik Federasyonu'na
ÜYE KABUL EDİLEN tek network firmasıdır.
(Üye firmalara örnek:LANCESTER,BABOR,CLARINS,CHANEL,SHİSEİDO,ESTELAUDER,GIVENCHY,REVITAL,SISLEY,KANEBO,HELENA RUBINSTEIN,CLINIQUE)
* DOĞAL VE ORGANİK KOZMETİK BİRLİĞİ SERTİFİKASI VARDIR.
(İçinde sentetik renk ve koku verici olmayacak, En az %95 bitkisel olmalı, Kullanılan içerik ürünler organik tarımla elde edilecek, Sentetik koruyucu , Paraben,silikon içermeyecek, Doymamış yağ, doğada erimeyen yağ (Parafin gibi)içermeyecek, Çevreci olacak gibi kuralları var.)
* ALOE VERA JEL içecekleri FRESENIUS ENSTİTÜSÜ tarafından dünyada ilk defa KALİTE MÜHRÜ alabilmiş olan tek network firmasıdır.
(Bu kalite mührü bulunan yiyecek, içecek, oyun ürünü, deterjan vb ürün ve malzemeleri içiniz çok rahat olarak alıp kullanabilirsiniz.)
* ULUSLARARASI ALOE VERA BİLİM KONSEYİ tarafından KALİTE MÜHRÜ almış tek network firmasıdır.
(IASC, Aloe Vera endüstrisinin dünya çapındaki derneğidir ve Aloe Vera’nın teşvik edilmesini desteklemektedir. LR, sahip olduğu 50’yi aşkın kalite işareti ile dünya çapında en çok IASC ödülü alan şirkettir (Son güncelleme: 2011). Aloe Vera Jel ürününde özellikle koruyucu bir üretim yöntemi olan soğuk üretim yöntemi LR’ın bu alanda rakipsiz kılmaktadır)
ADİL ve ŞEFFAF PAZARLAMA vardır. Ne zaman, ne yaparsan ne kadar para kazanacağınız hesabını yapabilirsin.
% lik KAR MARJI EN YÜKSEK tek network firmasıdır.
Ben bu işe girerken çok araştırdım. Aynı sisteme benzer farklı firmaların yapmış olduğu pazarı biliyordum. Pek ikna edici değildi. Yani gelecek vadedecek bir iş olmadıklarını düşündüm. 17 yıl çalışma hayatı olan bir iş kadınıyım. Mesleğim Satış Destek yada Asistanı diğerek geçiyor. Çok satışcı arkadaşla çalıştım. Öğrendiğim tek şey ise sen ilk firmana ve satış yapacağın ürününe inanmazsan maalesef ki satış yapamıyorsun. Üstelik elinde sanal bir varlığı bile satan kişiler var yazılım gibi :) işin özü arkadaşlar Ben kendime ve bu firmaya ayrıca sertifikalı, güvenilir, tedavi edilen kişiler ile ispatlanmış ürünlerine ki geniş ürün yelpazsi var, İnanıyorum. Ayrıca ilk defa bugün parfüm testerlerimla arkadaşları dolaştım. Çünkü testır parfümlerden dün kullandım. bugün hala keskin bir şekilde duyabiliyordum kokuyu. Ünlü markalara ait parfümlere yüklü miktarlarda para ödemeye gerek kalmadı. Kokulara gelince söz söyleyemem denemeniz lazım. Parfüm satışım bu arada bugün 9 tane :) alan kişi 5 kişi. Artık nekadar etkileyici olduğunu siz düşünün... Sizler LR ürünlerine üye alış fiyatı %40 olarak üyelik için hiçbir artı para ödemem alabilir bu imkanından yararlanabilirsin ve bunları katalog fiyatına göre satış yapıp para kazanabilirsiniz. Benim grubumda benimle çalışmak isteyenler bayanlar ben bu pastada ki payı sizlerle paylaşmaktan onur duyarım... Lütfen benim ile irtibata geçin..