Lr kullananlar kullanmayı düşünenler burda mısınız

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
Selam kızlar bildiğiniz üzere hamilelikte çatlak en büyük dert kuzenimde bu şekilde çatlaklar oluştu o sırada Lr firmasına ait bir ürünle tanıştık ve hayatı değişti çatlaklar yok oldu resmen anneminde saçı seyrek olduğu için bir ürün aldı ve saçı 2 ye katlandı dipler artık görünmüyor madem bu kadar etkili bende gireyim bu işe dedim ve sıvadım kolları eğer çatlaklardan diş tartarlarından saçınızdan olan şikayetleriniz var ise msj atabilirsiniz msjları bekliyorum bu arada benim zamanım yook diyorsanız ben öğretmenim Zaman sıkıntısı en çok yaşayanlardanım ama hem güzelleşmek hemde ekstra para kazanmak kim istemez değil mi

ben lr ürünlerini kullanıyorum çokta memnunum ürünler için bilgi almak istiyenlere yardımcı olabilirim..
ben de bugün internette rastladım biraz bilgi verir misiniz ürünleri hakkında çok merak ediyorum kötü bir yorum bulamadım şuan kullandığım ürünler bitmek üzere o yüzden yeni ürünleri de denemek istiyorum yüzüm akneye meyilli bir cilt

spring155 microsilver yüz yıkama jelini kesinlikle denemelisin akneye meyilli bir cildin varsa ben arkadaşlarımda erkek kardeşimde ve teyzemin kızında kullandırdım hepsi çok memnunlar ve seninde dediğin gibi kullanan insanlar genel olarak ürünlerinden çok memnunlar

merhaba hemen hemen tum urunlerını kullandım ve cok basarılı.. neye ihtiyacın varsa soyle cozumunu buluruz lr de.. ki benim kadar allerjik ve sorunlu bunye olamazsın:)))

çok teşekkür ederim o kadar denemeyi istiyorum ki bugün bir kaç eczane dolaştım sırf izler için aklımda bir kaç ürün var biri de LR ama aradığım ürünlere rastlamadım maalesef son zamanlarda çok kafama taktım sivilce izlerini bir kaç alışveriş merkezinin eczanesinde satıldığını söylediler bugün şehir dışına çıkıyorum gidip bakamadım çok içimde kaldı derin sivilce izlerim yok sivilcemm de yok kızarık kızarık küçük kabarcıklar şeklinde izler var mikrosilver geçirir mi ?

Ozlden mesaj attım sıze

merhaba azoril microsilver şampuanı mutlaka denemelisin bence kepek konusunda süper eğer almayı düşünürsen indirimli alman için yardımcı olabilirim

ben yüzümdeki lekeler için kullandım hiçbir işe yaramadı.
üşenmeden hergün düzenli kullandım hemde ama pek memnun kalmadım ben

hangi ürünleri ne şekilde kullandınız acaba

Msm body jel diye bişey kullandım ama onun öncesi lr köpüğüyle yüzümü temizliyordum box setindeki acil durum spreyi varmış onu sıkıp bekliyorum sonra göz altlarım için concentrate jeli dondurup gözaltlarıma uyguladım üstüne siyah tüpte bi krem vardı onu uygulayıp en son msm yi yüzüme sürüp yatıyordum ama inanın hiç faydasını görmedim bütün ürünlere 300 TL verdim ama nafile

aslında bütün ürünleri düzenli kullanmışsınız gibi duruyor yalnız güneş koruyucu kullandınız mı bunlarla beraber ? ben annemde sadece peeling sprey ve msm body gel ile güzel sonuçlar aldım o yüzden sordum

Güneş koruyucumu yaz kış hergün kullanıyorum bende ne bilim ya gitmedi lekelerim sadece gözaltımdaki morluklar biraz azaldı ama cildimdeli lekeler için aynı şeyi söyleyemiyorum

Güneş koruyucumu yaz kış hergün kullanıyorum bende ne bilim ya gitmedi lekelerim sadece gözaltımdaki morluklar biraz azaldı ama cildimdeli lekeler için aynı şeyi söyleyemiyorum

keşke benim bulunduğum yerde oturuyor olsanız farklı bir şey deniyelim derdim size ama şu an size alın deneyin diyemem çünkü bunlardan çözüm bulamadığınızı söylüyorsunuz diğeride size çözüm olmazsa arkamdan kötü şeyler söylersiniz :) şaka bir yana keşke yardımcı olabilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…