- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
-
- Konu Sahibi Ateacherlady
ben de bugün internette rastladım biraz bilgi verir misiniz ürünleri hakkında çok merak ediyorum kötü bir yorum bulamadım şuan kullandığım ürünler bitmek üzere o yüzden yeni ürünleri de denemek istiyorum yüzüm akneye meyilli bir ciltben lr ürünlerini kullanıyorum çokta memnunum ürünler için bilgi almak istiyenlere yardımcı olabilirim..
ben de bugün internette rastladım biraz bilgi verir misiniz ürünleri hakkında çok merak ediyorum kötü bir yorum bulamadım şuan kullandığım ürünler bitmek üzere o yüzden yeni ürünleri de denemek istiyorum yüzüm akneye meyilli bir cilt
merhaba hemen hemen tum urunlerını kullandım ve cok basarılı.. neye ihtiyacın varsa soyle cozumunu buluruz lr de.. ki benim kadar allerjik ve sorunlu bunye olamazsın:)))ben de bugün internette rastladım biraz bilgi verir misiniz ürünleri hakkında çok merak ediyorum kötü bir yorum bulamadım şuan kullandığım ürünler bitmek üzere o yüzden yeni ürünleri de denemek istiyorum yüzüm akneye meyilli bir cilt
çok teşekkür ederim o kadar denemeyi istiyorum ki bugün bir kaç eczane dolaştım sırf izler için aklımda bir kaç ürün var biri de LR ama aradığım ürünlere rastlamadım maalesef son zamanlarda çok kafama taktım sivilce izlerinispring155 microsilver yüz yıkama jelini kesinlikle denemelisin akneye meyilli bir cildin varsa ben arkadaşlarımda erkek kardeşimde ve teyzemin kızında kullandırdım hepsi çok memnunlar ve seninde dediğin gibi kullanan insanlar genel olarak ürünlerinden çok memnunlar
Ozlden mesaj attım sızeçok teşekkür ederim o kadar denemeyi istiyorum ki bugün bir kaç eczane dolaştım sırf izler için aklımda bir kaç ürün var biri de LR ama aradığım ürünlere rastlamadım maalesef son zamanlarda çok kafama taktım sivilce izlerinibir kaç alışveriş merkezinin eczanesinde satıldığını söylediler bugün şehir dışına çıkıyorum gidip bakamadım çok içimde kaldı derin sivilce izlerim yok sivilcemm de yok kızarık kızarık küçük kabarcıklar şeklinde izler var mikrosilver geçirir mi ?
merhabalar benim saçım çok kuru ve kepekli hangi ürünlerini almalıyım
hangi ürünleri ne şekilde kullandınız acaba
aslında bütün ürünleri düzenli kullanmışsınız gibi duruyor yalnız güneş koruyucu kullandınız mı bunlarla beraber ? ben annemde sadece peeling sprey ve msm body gel ile güzel sonuçlar aldım o yüzden sordumMsm body jel diye bişey kullandım ama onun öncesi lr köpüğüyle yüzümü temizliyordum box setindeki acil durum spreyi varmış onu sıkıp bekliyorum sonra göz altlarım için concentrate jeli dondurup gözaltlarıma uyguladım üstüne siyah tüpte bi krem vardı onu uygulayıp en son msm yi yüzüme sürüp yatıyordum ama inanın hiç faydasını görmedim bütün ürünlere 300 TL verdim ama nafile
aslında bütün ürünleri düzenli kullanmışsınız gibi duruyor yalnız güneş koruyucu kullandınız mı bunlarla beraber ? ben annemde sadece peeling sprey ve msm body gel ile güzel sonuçlar aldım o yüzden sordum
Güneş koruyucumu yaz kış hergün kullanıyorum bende ne bilim ya gitmedi lekelerim sadece gözaltımdaki morluklar biraz azaldı ama cildimdeli lekeler için aynı şeyi söyleyemiyorum