LR bizimle çalışmak istermisiniz

defne B

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
3
0
1
48
Merhaba,
bugün kendinize bir iyilik yapın. LR'da benimle beraber yürüyün! Hatta birlikte koşalım Hedeflerimize, hayallerimize ulaşalım...
kapı açıyorum size, kendi işinizi kurma fırsatı sunuyorum.
Ögrenim durumu diploma istemiyorum
ENERJIK KENDINE GÜVENEN GÜLER YÜZLÜ POZİTİK DÜŞÜNEN Çalışma saatlerini kendi belirlemek isteyen kişilere.
Uzaktan takip etme sıfır risk, %40 kâr payı, katlanarak artan prim sistemi hedefe ulaştıkça saat ,telefon, tablet ve bir çok hediye kazanma şansı.
Bence kendinize haksızlık etmeyin.... kazananların sizden hiçbir farkı yok sadece biraz cesaret....

MESAJ ATIN DETAYLARI KONUŞALIM

Kendime tanıştırim. Adım Defne. Fransada doğdum. 9 yıl önce Türkiyeye yerleştim.
Güzellik uzmaniyim ve hep doğal ürünler tercih ediyorum . LR ile tanıştım 6 ay oldu network sistemi.alman markası ve 35 ülkede bulunuyir.satıs için 2 çeşit yolu var. Ya da ürün %40 alıyorsunuz ve katalog fiyatlarına göre satıyorsunuz... ya da üye yaparak onlarınki satislar size puan olarak kazandırıyor.
aloe vera ürünleri bulunuyor bazı hastalık egzema sedef vitiligo gibi iyikeştiriyor. Ilaç değil %100sonuç almiyoruz ama genelikle sonuçu var.

Daha dazla ilgi almak istiyenler whatsapp numaraniz yazabilirsin ya da bana ozel mesaj

Sitemizde kozmetik vb ürünlerin satışı, alt kadro oluşturmak, sponsor numarası verip üye yapmak, kozmetik ürün satıcılarının satış linki, sayfası, mail, telefon vb iletişim bilgisi vermesi yasaktır.

Kadınlar Kulübünde kozmetik ürünleriyle ilgili memnuniyetler ya da memnuniyetsizlikler paylaşılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…