Lpg yaptıranların yaptıranların yorumları?

ebediyyen_sevmek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
104
1
Kızlar bursada x bir güzellik salonu 15 seans lpg ve 15 seans lenf drenaj peşin 1000 taksitli 1250 olur dedi hala araştırıyorum hem fiyatlarını hem de lpg sıkılaşmada ve selülitte başarılı mı acaba?

çok çok çok başarılı bir cihaz enson çıkansa eder o parayı ;ama eski model olanıysa sıkı pazarlık yap derim gittigim merkezde eski model 15seans 600ken yeni lpgde 8 uygulama 750 yarı işlemde sonuç alınıyor çok kuvvetli etkili diye bu fiyat farkı denildi
ben bundan 3yıl önce yaptırmıştım manyak inceltiyor boyun fıtıgım var sırtıma vurur ve kol başlarına kan dolaşımı hızlandırma programı sayesınde agrılarım bile geçmişti yüz başlıgıyla sadece boynumun sag yanında olan iki çizgi görünmez hale gelmişti(sıkılaştırma,toparlama proglamında kullanılıyo yüze resmen lifting )
uzun süre yeni şeklini koruyorsun liposuction operasyonları sonrası bile ödemi atmak yeni şekli korumak için öneriliyor ;ama bölgesel şekil bozuklugunu gidermeye tek başına çözüm degil
eylülde abişkomun dügünü war onun öncesinde ben de planlıyorum tekrar gitmeyi

Sağol daylight cevabın için :) İyi bir güzellik salonu ama cihazı eskisinden galiba yenilerinde lpg cellu falan yazıyo dimi? yani yeni olsaydı en son çıkan modeli falan derdi bence...Sıkılaşmaya ihtiyacım var yeni olan cihazı araştırım bakim fiyatları nasıl:44:

çok okurum ,araştırırım ayrıca gittigim yer bile yani resmen bir görüşümü alır bilirkişiymişcesine ;kolay begenmedigimi bilirler lenf drenaj,kavitasyon,ultrason hepsi kanımca hikaye eniyisi radyofrekans sonra da lpg
olsun eskisi olsun sıkılaştıran ve enuzun ömrü süren bu
hani pilates yapıyorum, dalıyorum, yüzüyorum ,su kayagı .....
;sıkıyım da bu cihazların yaptıgını hiçbirşey başaramıyor

Canım başta yeni çıkan (lpg cellu sanırım )o olsun daha iyi diyodun şimdi eskisi diyosun :44:

yeni olanı sana çok uzak biryerdeyse ve rakamı çok yüksek olursa başka cihazdansa lpg olsun eski modeli olsun manasında hiç yoktan iyidir

Çok sağol daylight valla sende olmazsan vazgeçmiştrim nerdeyse bugün bi estetik merkezini aradım orada yeni olanı var lpg cellu m6 10 seans 650 dediler(diğer yer eskisine 15 seans lpg 15 seans lenf drenaj taksitli 1125 tl Zaten lpg de bir nevi lenf drenaj yapmıyo mu ne gerek var ki...)evet biraz uzak;ama sonuç etkili olsunda önemli değil...

lpg süperrr bi buluş bence bende yaptrmaya başladım 4 seans bitti bnmkide 15 seans 850 lira ödedim ama bundan 2 sene önce de yaptrmıştm çok güvendiğim bi yöntem olduğu için düşünmeden tekrar başladım.. bnm inanılmaz derecede selülitim vardı 2 sene önce bi başladım %80i yok oldu daralma oldu baya bi sertleşme oldu vücudumda.. bu sene tekrar başlamamın nedeni ise doğum yapmş olmam bebeğim 10 aylık artık daralmanın zamanı geldi diye düşündüm bi 4 kilo daha versem tam süper olcam diyetle 10 kilo da verdm yani şuana kdr herşey istediğim gibi gidiyo darısı isteyenlerinde başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…