ben hayatımda hiç diet yapmadım hiççç tutamam kendimi ;ama lpg giriş çıkış 2lt su içip yürüyordum karaciger idrarla toksinleri atsın diye lenf direnaJ MASAJIDIR DOKU ALTINI TAM KAPASİTE ÇALIŞTIRIR LPG LİPOSUCTİON SONRASI BİLKE ÖNERİLEN TEK YÖNTEMdaylight canım hay allah razı olsun cevap verdin saol
ben özellikle selülitler için istiyorum bide iç bacağım sarktı gibi
sanki onun için en kısa zamanda denemek istiyorum peki
sende diyetisyen kontrolündemi yaptırdın ben diyet yapmak istemiyorum
ama neyse idare etcem artık:)
kızlar asıl ben yeni nesil Lpg kullananları merak ediyorum. var mı aramızd kullanan. eski lpg den çok farklıymış diyorlar. özellikle zayıflama ve vücut şekillendirmede iyi olduğunu söylüyorlardı. ben de gittim 3 seans satın aldım. bel, popo ve bacak aramda ciddi bir toparlanma var. kendimi daha fit hissediyorum artık. çok mutluyum =)
bu arada merkezdeki kadın kendilerini överken (iyi para alıyorlar) eski lpg lerin de piyasada hala kullanıldığını ama yeni lpg intergral kadar iyi olmadığını, hata payının ve etki oranının çok düşük olduğunu söyledi. haberiniz olsun!!
kızlar merhaba,
ben lpg+ kavitasyona gidiyorum 4 seansta belden 5 cm, kalçadan 3 cm, bacaklardan 2 şer cm, kollardan 1 bucuk cm ( sadece 2 seans kavitasyona bağlandı) ve hiç rejim yapmıyorum sadece bol su içmeye çalışıyorum. Ve yarım kilo kadar da vermişim. Haftada 3 seans gidiyorum mutlaka, aşırı mutluyum kızlar ya :)
çok güzel bir cihaz yüz için olan başlıgı bile var ben onunla gıdımı tamammen yok ettim seans 35dk son 5dk kollar yüz ve boyuna yaptırıyordum boyn umdakiş enine çizgi şuan pamuk ipi inceliginde kaldı o kadar etkili yani toparlama yag eritme kan dolaşımını hıszlandırna 3programda çalışıyor memeler hariç heryere rahatlıkla uygulanıyor 24 seans yaptırmıştım geçen 2yıl boyunca şimdi ekonomık durumum müsait degil yoksa koşa koşa giderim acayip şekilleniyorsun ilk 5uygulamaya kadar aynısın hatta daha kalınlaşıyorsun gibi oluyo ;ama sonra şakır şakır gidiyor fazlalıklar öz bölgesel sorunları olanlar tek çözümü derim
Seanslarınız bitmiştir sanırım.İşlemden olumlu sonuç aldınız mı?Bende lpg endermolapa basladim 10 seans suan 5.seansimda 4 cm karindan 3 cm kalcadan 2cm de bacaklarimdan gitti.nisantasi sculpture'a gidiyorum cok sicak bi ortam ekibide cok iyi tavsiye ederim
kızlar merhaba,
ben lpg+ kavitasyona gidiyorum 4 seansta belden 5 cm, kalçadan 3 cm, bacaklardan 2 şer cm, kollardan 1 bucuk cm ( sadece 2 seans kavitasyona bağlandı) ve hiç rejim yapmıyorum sadece bol su içmeye çalışıyorum. Ve yarım kilo kadar da vermişim. Haftada 3 seans gidiyorum mutlaka, aşırı mutluyum kızlar ya :)[/QUOTE
elmasekeri merhaba canım,
bende izmirdeyim ve sitedeki araştırmalarım sonucunda YENİ NESİL LPG ye kararverdim, senin tecrübenden yaralanmak isterim nereye gidiyorsun, fiyatlar nasıl cevaplarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?