Merhaba arkadaşlar,
Özellikle ameliyat olanlara soruyorum: takılan silikonunuzun şekli ne ve memnun musunuz?
Doktorum high profil önerdi ama ben çok dik ve yükselen bir göğüs yerine daha yayvan ,yuvarlak göğüs seviyorum.Daha ameliyatıma zaman olduğu için bu konuyu iyice anlamak istiyorum.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
jenna arkadaşım öncesi sonrasınıda özelden atarım ben:)
filiz53 bana da atar mısın
benim görüştüğüm doktor, kas altı olur sana dedi.dogala en yakın oldugu için genelde orta profil tercih ediyorum dedi . damla veya yuvarlak bu senın seçimin olacak dedi . öncesi sonrası fotosu göstermedi etik değil dedi . ee ben neye göre karar verecem
merhaba, bana doktorum seri numarası gibi bişey vermedi ne işe yarıyor, gerekiyosa bende isteyeyim. bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. bi de ben dün ameliyat oldum high profile yuvarlak 325cc takıldı. füze gibi duruyolar. şekli değişecek mi hep böle mi olacak. yardımcı olursanız sevinirim
nilcicek gecmiş olsun:) silikonun garantisi gibi bir şey oluyor sanırım.Herhangi ters bir durum olursa diye..firma garantisi.Gerçi gerekmiyormuş, silikon çok dayanıklı bir malzeme.
Daha dün olmuşsun, sargılıdır şimdi zaten.nerden gördün füze gibi olduğunu?:)İnecektir illaki..Yaptıranlar öyle söylüyor. bu arada ben de high profil, yuvarlak taktırıcam büyük htimalle.
benım high profil yuvarlak takıldı ;bugun dördüncü günüm nefes alamıyacagım kadar sıkı korse leklınde sporcu sütyenı var üstümde pansuman esnasında görmüştüm çok iyi duruyo dekolte dehşet
filiz53, banada high profile yuvarlak takıldı. bi göğsüme 300 diğerine 325 çünkü asimetri sorunumda vardı. ben 80 beden takıyorum dediğin gibi çok sıkı değil. seninkiler kaç cc ve sütyen bedenin nedir? acaba ben büyük mü almışım? memnun musun hihg profile dan. benimkiler bana çok büyük gözüküyo ve sanki yanlardan taşmış gibi, normal mi acaba. benimde 3.günüm. inşallah memnun olurum sargılar alınınca.
nilcicek doktor bana da 300'e kadar çıkabileceğini söylemişti.ben de bana büyük olacağını dşündüğümü söylemiştim..Bedenim ince çünkü ama senin kaldıracak bir yapın vardır belki ve zamanla güzelleşecek, doğallaşacaktır eminim.Bir hafta sonrasında bile farkedecektir.Biraz sabır gerekiyor sanırım..
kime yaptırmıştın, bulamadım forumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?