• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Low, moderate yoksa high profile mı?

jenna

daughter of the sun
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Özellikle ameliyat olanlara soruyorum: takılan silikonunuzun şekli ne ve memnun musunuz?
Doktorum high profil önerdi ama ben çok dik ve yükselen bir göğüs yerine daha yayvan ,yuvarlak göğüs seviyorum.Daha ameliyatıma zaman olduğu için bu konuyu iyice anlamak istiyorum.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

ben perşembe günü ameliyat oldum ama doktorum böyle birşey söylemedi bana.çok dik değil gayet doğal ve normal duruyor.

Merhaba arkadaşlar,
Özellikle ameliyat olanlara soruyorum: takılan silikonunuzun şekli ne ve memnun musunuz?
Doktorum high profil önerdi ama ben çok dik ve yükselen bir göğüs yerine daha yayvan ,yuvarlak göğüs seviyorum.Daha ameliyatıma zaman olduğu için bu konuyu iyice anlamak istiyorum.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

bence bu konuda doktorun sana en çok yakışan protez türünü önermiştir. Benim bildiğim gögüs kafesi şekline göre high,low veya moderate profil uygulanıyor,ama damla veya yuvarlak olmalarına göre protezin şekli farklılıaşıyor. High profil damla bir protez daha damal şekline yakınken low profil bi protez daha yuvarlak görünüme yakın oluyor.ama yuvarlak protezdeki profil şekilleri nasıl oluyor bi fikrim yok.

benım high profil yuvarlak takıldı ;bugun dördüncü günüm nefes alamıyacagım kadar sıkı korse leklınde sporcu sütyenı var üstümde pansuman esnasında görmüştüm çok iyi duruyo dekolte dehşet

Jenna merhaba benim de 4.günüm bana da high profil yuvarlak takıldı.Görüntüsü aynen filiz53 arkadaşımızın dediği gibi sıkı duruyor tabi şu an şekli için çok net birşey diyemem ama güzeller.ınşallah birkaç ay sonra net konuşabileceğim, bende merak ediyorum. O kadar çok fotoğrafa baktım ki anlatamam ama hiçbir şey her insanda aynı şekilde olmuyor. ınsan vücudu çok farklı sağ elimizle sol elimiz bile tıpatıp aynı değil fakat bu forumdaki birçok arkadaşın da o şekilde hepsi de gayet memnun. Orta-alçak-yüksek bunların hepsi senin var olan derinin kalınlığı, göğüs kafesinin şekli, biraz memen olup olmadığı gibi şeylere bağlı ama doktorlar zaten baktıktan sonra senin büyüklük ve şekil bakımından isteğin ve sahip olduğun özelliklere göre en doğru olanını söyler.Doktoruna güven. Mesela bana bir doktor moderate-orta profil için sana o pide gibi olur demişti. Sen ne istediğini net olarak ifade et.ınşallah hayırlısıyla istediğin sonuca ulaşırsın canım :))

Hepinize teşekkürler kızlar:)Filiz53 ve Esmeralda788 sizi takip edicem ve hatta bir süre rahatsız edicem bu durumda.Ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla görüntü güzel.Memnun olmanıza sevindim.Darısı başımaaa.Sevgiler:)

low high yada moderate olduğunu nasıl anlayacağız?
doktorum operasyon sonrası bana bir seri numarası verdi protezlerle ilgili sertifika gibi bişey ama orda yazmıyor:(

filiz53 bana da atar mısın :(
benim görüştüğüm doktor, kas altı olur sana dedi.dogala en yakın oldugu için genelde orta profil tercih ediyorum dedi . damla veya yuvarlak bu senın seçimin olacak dedi . öncesi sonrası fotosu göstermedi etik değil dedi . ee ben neye göre karar verecem :(

filiz53 bana da atar mısın :(
benim görüştüğüm doktor, kas altı olur sana dedi.dogala en yakın oldugu için genelde orta profil tercih ediyorum dedi . damla veya yuvarlak bu senın seçimin olacak dedi . öncesi sonrası fotosu göstermedi etik değil dedi . ee ben neye göre karar verecem :(

Niye etik olmasın ki? Yüzlerini çekmiyorlar ki insanların.Öyle olsa ben de bakmam zaten:)

locateadoc.com sitesinde bir yığın sonuç görebilirsin.Çoğunda kullanılan silkonun türü yazılmış ve genelde yuvarlak benim gördüğüm kadarıyla..Ama high-lowprofilden bahseden yok..

merhaba, bana doktorum seri numarası gibi bişey vermedi ne işe yarıyor, gerekiyosa bende isteyeyim. bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. bi de ben dün ameliyat oldum high profile yuvarlak 325cc takıldı. füze gibi duruyolar. şekli değişecek mi hep böle mi olacak. yardımcı olursanız sevinirim

merhaba, bana doktorum seri numarası gibi bişey vermedi ne işe yarıyor, gerekiyosa bende isteyeyim. bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. bi de ben dün ameliyat oldum high profile yuvarlak 325cc takıldı. füze gibi duruyolar. şekli değişecek mi hep böle mi olacak. yardımcı olursanız sevinirim

nilcicek gecmiş olsun:) silikonun garantisi gibi bir şey oluyor sanırım.Herhangi ters bir durum olursa diye..firma garantisi.Gerçi gerekmiyormuş, silikon çok dayanıklı bir malzeme.
Daha dün olmuşsun, sargılıdır şimdi zaten.nerden gördün füze gibi olduğunu?:)İnecektir illaki..Yaptıranlar öyle söylüyor. bu arada ben de high profil, yuvarlak taktırıcam büyük htimalle.

nilcicek gecmiş olsun:) silikonun garantisi gibi bir şey oluyor sanırım.Herhangi ters bir durum olursa diye..firma garantisi.Gerçi gerekmiyormuş, silikon çok dayanıklı bir malzeme.
Daha dün olmuşsun, sargılıdır şimdi zaten.nerden gördün füze gibi olduğunu?:)İnecektir illaki..Yaptıranlar öyle söylüyor. bu arada ben de high profil, yuvarlak taktırıcam büyük htimalle.

evet sargılı ama görüyorum, işte. doktoruma sordum inecek mi diye hayır dedi. sargılarımı hemşireye sordum çok kalın mı diye o da ince sargıların boyutu bu dedi, belki ameliyat yeni olduğu için biraz inme olur ama pek bi değişiklik olmaz dedi boyutunda, ya çok kocamanlar, inşallah biraz iner en azından bölr füze gibi olmasınlar çok üzülücem. aslında doktorum bana görüşme esnasında 225 ile 280 arasını denicem demişti. 325 koymuş çok büyük değil mi?(high profile)

benım high profil yuvarlak takıldı ;bugun dördüncü günüm nefes alamıyacagım kadar sıkı korse leklınde sporcu sütyenı var üstümde pansuman esnasında görmüştüm çok iyi duruyo dekolte dehşet

filiz53, banada high profile yuvarlak takıldı. bi göğsüme 300 diğerine 325 çünkü asimetri sorunumda vardı. ben 80 beden takıyorum dediğin gibi çok sıkı değil. seninkiler kaç cc ve sütyen bedenin nedir? acaba ben büyük mü almışım? memnun musun hihg profile dan. benimkiler bana çok büyük gözüküyo ve sanki yanlardan taşmış gibi, normal mi acaba. benimde 3.günüm. inşallah memnun olurum sargılar alınınca.

Arkadaşlar benim bugün 1 hafta doluyor banada 325 high takıldı benim de sanki koltuk altlarım patlayacak fırlayacaklar gibi geliyor ama 4.gün çok şişti nispeten biraz indi ama yine o his var tabii bu şişlerin hepsi inince rahatlayacağız şu an çok yeni oldukları için öyleler yani protez büyük olduğu için değil. Vücut alışmaya çalışıyor ondan dolayı zaten 325 cc koltuk altlarından taşacak bir protez boyutu değil zaten. ınşallah hepimiz bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatırız ben şu an 1 ay geçmesini bekliyorum. Hepinize sevgiler :))

filiz53, banada high profile yuvarlak takıldı. bi göğsüme 300 diğerine 325 çünkü asimetri sorunumda vardı. ben 80 beden takıyorum dediğin gibi çok sıkı değil. seninkiler kaç cc ve sütyen bedenin nedir? acaba ben büyük mü almışım? memnun musun hihg profile dan. benimkiler bana çok büyük gözüküyo ve sanki yanlardan taşmış gibi, normal mi acaba. benimde 3.günüm. inşallah memnun olurum sargılar alınınca.

nilcicek doktor bana da 300'e kadar çıkabileceğini söylemişti.ben de bana büyük olacağını dşündüğümü söylemiştim..Bedenim ince çünkü ama senin kaldıracak bir yapın vardır belki ve zamanla güzelleşecek, doğallaşacaktır eminim.Bir hafta sonrasında bile farkedecektir.Biraz sabır gerekiyor sanırım..
kime yaptırmıştın, bulamadım forumda?

Son düzenleme:
nilcicek doktor bana da 300'e kadar çıkabileceğini söylemişti.ben de bana büyük olacağını dşündüğümü söylemiştim..Bedenim ince çünkü ama senin kaldıracak bir yapın vardır belki ve zamanla güzelleşecek, doğallaşacaktır eminim.Bir hafta sonrasında bile farkedecektir.Biraz sabır gerekiyor sanırım..
kime yaptırmıştın, bulamadım forumda?

teşekkür ederim canım, akın bey e yaptırdım. cerrahi opersyonundan çok memnun kaldım. herhangi bi ağrı, sızı veya bi komplikasyonla karşılaşmadım henüz. bugün 3. günüm kollarımı rahat hareket ettirebilyorum.

Back
X