Louis Vuitton 2009 çanta modelleri.

serayy

çook şeker
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.468
3
116
İstanbul
Louis Vuitton 2009 çanta modelleri.
Bu markanın çanta modelleri çok pahalı olmasının yanı sıra, tüm dünyada imitasyonu en çok yapılan çanta olarakda liste başıdır.
Bu senede ilkbahar-yaz modelleri piyasaya çıktı.
Henüz ülkemizde olduğunu sanmıyorum ama eminim içinden birkaçı çok yakında
speedy modeli kadar popüler olacaktır.
Tüm bayanların ellerinde imitasyon ağırlıklı olarak göreceğimiz çantalardan modelleri sizlerle paylaşmak istedim.

Leopard Nocturne

AfricanQueenCuivre.jpg

Monogram Limelight

AfricanQueenMara-1.jpg

Monogram Metisse

AfricanQueenCoconut.jpg

Flight Paname

FlightBagPanameJetlag.jpg

Overseas

OverseasRed.jpg

Takeoff

FlightPanameTakeoffBlue.jpg

FLIGHT SAVANE

SafariRed.jpg

Savane

SavanneJaune.jpg

Monogram Kalahari

KalahariPM.jpg

KalahariGM.jpg

Monogram Epices Kalahari

KalahariPMSafran.jpg

Monogram Lurex

SunbirdOr.jpg

Bluebird

Bluebird.jpg

Monogram Denim Bijoux

MonogramDenimBijouxPochette.jpg

Flight serisi tam benlikmiş. Gözümü kararttım alacam bitane imitasyon :)))

LV manyagı olarak bayıldım ben bunlara senağlama
fegat bi kaç tanesi hiç tarzım değil
pehh...
tarzım olanları alabiliyom sanki de :roflol:

kaç para nan bunlar geçenlerde arkadasımın sözlüsü alms hemde orginalı sertifakası felan war alam yaaaaaaa çok süperrr..

600den başlıyo orjinalleri :delphin:
üst limitte sınır yok :roflol:

600 e de herhalde cüzdan falan vardır ancak.
Emme sen imitasyon cennetindesin, en orjinal imitasyonlardan ediniver bidanecik.
paran olsada verilcek bir meblağ değilki anam. Çantalar 2000 dolardan başlıyor...

Neyse eski sezon ama ben bundan istiyorum, ama 250 den aşağı bulamadım. 100 e kadar veririm, başka bir kuruş çalışmaz benden.yerimseniben

Louis-Vuitton-MAHINA-XXL-GREY.jpg

bunların çakmalarını ama orjinal gibi olanlardan nerden bulabilirim
Ankarada bildiğiniz yer varmı
yada güvenilir site
:uhm:

bunların çakmalarını ama orjinal gibi olanlardan nerden bulabilirim
Ankarada bildiğiniz yer varmı
yada güvenilir site
:uhm:

canım gittigidiyorda en yeni modellerinin bile imitasyonları var bakma orj.dediklerine ve güvenli bi site. modelleri orjinal sitesindekilerle karşılaştırarak alışveriş yapmanı tavsiye ederim hiç fark olmasın istiyosan eğer :)

arkadaşlar çok pahalı olmasına rağmen çok güzel modelleri var...bir tane modelini acayip beğendim alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım ama sonra gözlüklere bi ton para veriyoruz neden çantaya vermeyelim diye düşündüm ve aldım fiyatı 400 tl idi içime oturdu ama olsun cok güsell

Kalahari pm gm güzel...sırnaşık şey çok pahalı hakikaten yaa.:olmaz: çakmaları nasıl acep...delikafadulden kapalı çarşıya bir göz atmak lazım:roflol:

pokerface_48'ciğim 400 tl ye bırak çantayı çanta süsü bile alamıyosun lv'den :uhm: sakın orijinal diye kandırılmış olma?

ben de özellikle galleria'yı çok beğeniyorum, aah ah :1rolleyes:

Kalahari pm gm güzel...sırnaşık şey çok pahalı hakikaten yaa.:olmaz: çakmaları nasıl acep...delikafadulden kapalı çarşıya bir göz atmak lazım:roflol:

kuşum hani Avrupa yakasında gidiyorlardı ya siyah güneş gözlükleriyle falan, bizde gideriz öle, sen ,ben, aybelim bide kar.kaydirigubbakcemile3
Masummasalım gelmez, o orcinal kullanıyor.yerimseniben

kuşum hani Avrupa yakasında gidiyorlardı ya siyah güneş gözlükleriyle falan, bizde gideriz öle, sen ,ben, aybelim bide kar.kaydirigubbakcemile3
Masummasalım gelmez, o orcinal kullanıyor.yerimseniben

arkadaşım ne güzel topic açmışsın haberde vermiosun kaydirigubbakcemile3

hem olmaz öyle bensiz gezmek :) benimkiler ucuz modeller canım,eklediğin çantalara bayıldım,bi gün ben karşıya geleyimde bağdat addesindeki LV dan zengin olunca alacağımız çantaları ayırtalım kaydirigubbakcemile2

Back
X