- 17 Kasım 2021
- 500
- 2.319
- 33
- Konu Sahibi Leylamahmutt
-
Kaç yaşındaydı abla oldugun daKuzenimin oğlu ılık nakli oldu ve iyileşti. Şimdi doktor oldu kendisi. Acil şifalar dilerim esinize
Yaşı kaçtı abla bide nakil oldu muBir yakınım olmuştu iyileşti maşallah 8 yıldır da sağlıklı gayet. Detay bilmiyorum ama umarım umut aşılar size. Geçmiş olsun
Nakil oldu. Nakil olduğunda da 38 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.Yaşı kaçtı abla bide nakil oldu mu
Yani ne geçti elinizeÇocuklarda daha iyi yanıt alındığını biliyorum. Yetişkin grubunda daha zormuş
Ay cok pardon ben yorumlari okurken nick i tam görmedim, konu sahibine nasil moral veriyor diye sinirlendim :) hic umutsuzluga kapilmayin eşinizde cok gençYani ne geçti elinize
Teşekkür ederimYıllar evvel tanıdığım birisi 18 yaş civarı yakalanmış lösemiye. Kemoterapi gördüğünü biliyorum, nakil kısmını bilemeyeceğim. Tamamen iyileşmişti ama nüksetme ihtimali 5 yıl devam ettiği için sürekli doktor kontrolündeydi. Acil şifalar dilerim
Amin teşekkür ederimRabbim şifa versin , birbirinize bağişlasin Allah sizi :)
İnşallah bizimde böyle şansımız olurBenim çocukluk arkadaşım 20 25 arası hastalandı tedavi nakil vs üzerinden 5 yıl geçti şu an gayet iyi
Çok geçmiş olsun diliyorum
Teşekkür ederimAllah acil şifalar versin inşallah... Çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?