Onkoloji - Kanser ve Türevleri Lösemi yada Lenfoma olabilir mi...?

kader0618

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
34
4
6
34
Ankara
Arkadaslar 3yasındaki oglumun boynunun her iki tarafında şişlikler var, kist gibi.. Dokununca oynuyor.. Daha önce 1er taneydi simdi heriki tarafta 3er tane gitgide cogalıyo sanki... Doktora götürcem ama cook korkuyorumda kötü bi sonuc alcam diye..biliyorum hastalıgıı verende Allah,, şifasını verende... yinede korkuyorum dahaa coook kücük böle biseyle nasıl basa cıkar bilemiyorum.. Bilgilendirirseniz sevinirm...

Birde Ankarada bildiginiz iyi bir cocuk cerrahi doktoru varmı..? hangi hastan
eyi önerirsiniz...? Ltfn yardııımcıı oluuunnn.....!

yağ bezesi onlar merak etmeyin çocuk doktoruna götürün kötü bir şey değildir uzun süre vitamin kullanımından kaynaklanır genelde bebeklerde geçmiş olsun

Merhaba cnm benim kizimda 2.5 yasinda..yanaginin altında çene kemiğine yakin elime beze geliyordu bebekken de vardi..çok onemsememistim..bendede var çünkü..yaklasik 5 ay önce kizin boğaz enf.geçirdi..tesadüfen bezesinin büyüdüğünü farkettim..kurdum kurdum tabi kafamda ama ole böledegil..aklima senin gibi birçok şey geldi ve sr goturesiye kadar zindan ettim kendime 2 günü..Dr a gittim muayneetti oynuyo korkma dedi..enfeksiyonlu hastalıklarda buyur vücudun bir cesit savunma mekanizmasidir dedi..ayrica ultrasonla bakti ondada bogazinda bile cikti iki yaninda kotu bisey değil dedi bebek ve küçük çocuklardacçok olurmuş oynuyorsa sorun olmaz dedi..sert oynamayan ve enf.hastalij dişindassürekli buyuyenler iyi değilmiş..tabi bunun yaninda kilo kaybi halsizlik vs de oluyormuş..ben kan testinde yaptirdim kan değerleri normal ve temizcikti cçok şükür..oynuyomus içini ferah tut tabi Dr a tabiki götür..ultrason ve kan tahlili yaptir..hic bisey cikmaz inşallah allah tüm cocuklari korusun...

Ayyy ins. Bisi cıkmaz.. Saol arkadasım rahatlattın beni bi nebze.. Bugün gidemedim ama yarn götürcem dr. Rabbim bizleri evlat acısıyla imtihan etmesn ins.. Sonucunu yazarım burdan...

Yok bak gorceksin temiz cikicak inşallah..nasil düşünürsek ole olur iyi düşün iyi olsun ..iyi haberlerini bekliyorm

canım dün dr.gittk. Sonuclar şöyle; troid bezi homojen olup kistik yada solid nodül saptanmamıstır diyo.10x5mm 13x5mm 22x9mm 20x7mm boyutunda lenf nodları mevcuttur yazıyo.. Kanda temiz cıkmıs. Doktor 'gözünüz aydın korktugunuz sey degil,bu cocuklarda görülebilen bisey dedi. 7,8 yasına kadar devam edebilir.özellikle grip oldugu zamn dahada büyüyebilir falan dedi. Hem siz 3aylıkken felan fark ettik diyosunuz eger kötü bisi olsaydı simdiye kendini gösterirdi dedi. İsterseniz 1ay sonra tekrar getirn yine bakalım dedi' cok sükür kac gündr kafayı yicektm daha iyiym.
Evet bebekken fark ettik ama üzerinde durmadık yag bezesi dedik gecistirdk. Zahidenin programında dr. Söyleynce ben panikledm benm oglumdada var biz hic götürmedk doktora ya lösemiyse diye kendimi yedm. İyiki bu ihmalimizin arkasından kötü bisi cıkmadı cok sükür rabbime.... :)

canım dün dr.gittk. Sonuclar şöyle; troid bezi homojen olup kistik yada solid nodül saptanmamıstır diyo.10x5mm 13x5mm 22x9mm 20x7mm boyutunda lenf nodları mevcuttur yazıyo.. Kanda temiz cıkmıs. Doktor 'gözünüz aydın korktugunuz sey degil,bu cocuklarda görülebilen bisey dedi. 7,8 yasına kadar devam edebilir.özellikle grip oldugu zamn dahada büyüyebilir falan dedi. Hem siz 3aylıkken felan fark ettik diyosunuz eger kötü bisi olsaydı simdiye kendini gösterirdi dedi. İsterseniz 1ay sonra tekrar getirn yine bakalım dedi' cok sükür kac gündr kafayı yicektm daha iyiym.
Evet bebekken fark ettik ama üzerinde durmadık yag bezesi dedik gecistirdk. Zahidenin programında dr. Söyleynce ben panikledm benm oglumdada var biz hic götürmedk doktora ya lösemiyse diye kendimi yedm. İyiki bu ihmalimizin arkasından kötü bisi cıkmadı cok sükür rabbime.... :)

Gözün aydin sevindim cnm..benim kizimdaki gibi iste ama insan korkuyo haklisin..allah tüm çocuklara saglik hasta olanlara şifa versin Rabbim..

saol cnm.. Amin ins. İnsan basına gelmeyince anlamıyo, simdi daha duyarlıyım bu tür hastalara, aklıma geldikce dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…