Lösemi olabilir mi

melekmina7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
46
20
3
28
İyi akşamlar hanımlar
Uzun süredir geçmeyen yorgunluk halsizlik nefes darlığı ateş basmaları kollarımda kalçamda bi anda 7,8 tane çıkan morarmalar hastaneye gidicem ama hiç bilgim yok hangi doktora gidip hangi tahlili vermem lazım bilgisi olan var mı ? Bu arada evliyim 2 yaşında çocuğum var

İlk dahiliyeye gideceksiniz o gerek görürse ki inşallah görmez hematolojiye sevk eder.

Hemen kötü düşünmeyin internete de kanmayın. Moralinizi bozmayın boşuna.. İnternete kalsa ben şimdiye çoktan ölmüştüm. Allah şifa versin

bu illaki lösemi belirtisi olmayabilir,kanda pıhtılaşma sonucu da böyle morluklar olabiliyor,bir çok sebebi olabilir ama siz muhakkak hematoloji ye gidin allah korusun öyle birşey varsa bile erken tanı ile tedavi daha kolay,sadece ilaçlarla tedavi edilecek evredeyken bekleterek ileri evrede çok daha zor tedavi olunuyor,bunu yazıyorum çünki üye olmadan belirli konuları aratıp okuyanlarda var,hastalık bekletmeye gelmez en erken dönemdeyken hastalık daha fazla ilerlemeden fark eder etmez hemen bir doktora gidip tedaviye başlanmalı,halsizlik strestende olur,kansızlık vardır belki bunlarla alakalı ilaç verebilir,ama muhakkak bekletmeden doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…