- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
- Konu Sahibi kardelen18
-
bende kullandım ama aradan bir iki hafta geçtikten sonra hem rengi hem de kokusu değişti.
canım bende burberry weekend ve hypnotic poison kokuları vardı. Hypnotic poison zaten çok ağır bir koku. iyice ağırlaşmıştı ve kötü kokmaya başlamıştı bende çöpe atmıştm sen düşün :)
loris açık parfüm kullanan varmı?
buraya da loris açıldı ama cidden fiyatı beni ürküttü ve orijinal çok parfüm bilmediğim için benziyor mu karar veremiyorum
evet neden ucuz acaba ben de koku ve kalıcılıığı seviyorum ama atsam ne olacak ki yine açık alıyorum çünkü orijinallere verecek param maaşım yok ve bana uçuyor gibi geliyorlar yani çevremdekiler kokuyu almıyor bile malesef. d&p de genelde suratsız ve çeşidi az kalmış oluyorcok garıp bı yer orası ya
o kadar cok mağazası var kı kıbrıs da bıle varmış
elemanları da cok, kalabalık oluyor cunku
bu arada cogu parfumu dıgerlerınden ıyı ben de bazen alıyorum denemek ıcın ınanın 2 fıstan sonra yok ya ucuz nolur nolmaz dıye çöpe atıyorum ama dıgerlerınden daha kalıcı garıp
evet neden ucuz acaba ben de koku ve kalıcılıığı seviyorum ama atsam ne olacak ki yine açık alıyorum çünkü orijinallere verecek param maaşım yok ve bana uçuyor gibi geliyorlar yani çevremdekiler kokuyu almıyor bile malesef. d&p de genelde suratsız ve çeşidi az kalmış oluyorbaşka çok marka yok zaten
Original çok alamam kırk yılda bir belki yada kataloglardan alırım ama benim de sabit kokum olmadığı için beğenmem riskiyle açıklara yineliyorum, tenime sıkmıyorum ama acaba kokusu ciğerlerime zarar verir mi cilt kanseri yapar mı korkuyorumben orgınal acık her turlusunu alıyorum
sureklı sıkıldıgım ıcın o kadar cok alıyorum kı acık ya da orgınal begenmem yeterlı oluyor
ama bu sıralar kendımı tek kokuda sabıtlemeye karar verdım
loris evet soyledıgınız gıbı kalıcı paraya acıyorsanız alın bence, o kadar orgınal kokum var ama sureklı denedıgım ıcın ben de alıyorum..
kıyafetlerınıze sıkarsınız olur bıter o zaman
bu arada bargello da guzel dıyebılırım
Original çok alamam kırk yılda bir belki yada kataloglardan alırım ama benim de sabit kokum olmadığı için beğenmem riskiyle açıklara yineliyorum, tenime sıkmıyorum ama acaba kokusu ciğerlerime zarar verir mi cilt kanseri yapar mı korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?