Loreen.

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
Hatırlayanınız vardır, birkaç gün evvel, 2012 eurovision 1.si.

Atla: kullan, ara Loreen

Doğum adı
Lorine Zineb Noka Talhaoui

Doğum 16 Ekim 1983 (1983-10-16) (28 yaşında)
Stockholm, İsveç
Köken Fas

Lorine Zineb Noka Talhaoui ya da sahne adıyla Loreen (16 Ekim 1983, Stockholm), Fas asıllı İsveçli şarkıcı.

2012 yılında düzenlenen 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılan müzisyen Euphoria adlı şarkısıyla yarı finali 1. olarak bitirip finalde de birinci olarak 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi olarak büyük bir başarı göstermiştir.

Müzisyen ayrıca 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi Alexander Rybak'den sonra Eurovision tarihinde en çok puan alan 2. yarışmacı oldu.

Son düzenleme:
Yakışana yakışıyor, yakıştırmış kendisine ki, yapmış.
Yalnız yüzü açılsın gerçektende, o kahkülleri bi kaldırsa

Dudaklarını begeniyorum cok

kadının yuzunu eurovisionda goremedik sahne sovu karanlıktı sahne sovu bitti bi baktık bu seferde kahkullerden gorulmuyor yakısmamıs bu sac stili bencede seside waowww dencek kadar iyi gelmedi bana cok abartıldı sankim

Son düzenleme:
hahahhaah

Evet yahu, sesi de aman aman değil.
o şarkıyı bizim ülke seslendirseydi, birinci olamayacaktık, sanırım kadının şovu , ve fizik vs. begenildi, şarkı sözleriyle.

Yakışana yakışıyor, yakıştırmış kendisine ki, yapmış.
Yalnız yüzü açılsın gerçektende, o kahkülleri bi kaldırsa

Dudaklarını begeniyorum cok

yakışana yakışıyor kahkül evet ama bence buna yakışmadığı çok bariz.. insanlar neden kendilerini çirkinleştirmeye çalışır ki :97:

şarkısı fena değildi şovu berbattı.. birinci olabilicek biri değildi bence.

Hmm.
Bana göre şov güzeldi.
Çıplak ayakları ortaya çıkmadığı sürece.
Özellikle en baştaki ışıklandırmalarda hoştu.
Şarkıda fena değildi aslında, zevk gerçi
.

bayıldım bu kadına. saçlarına ayrı bittim zaten en sevdiğim saç modeli. sahne şovu, şarkısı çok iyiydi. kesinlikle birinciliği hak etti.

Çok itici duruyor .
Öncelikle o kahküllerden kurtulsun, eurovision da çok gözüne giriyordu eralde saçlar, paso kafayı sallıyordu

Hı.hı
Yüzünü görememiştik.
Görmek için son ana akdar bekledim ama, olmadı, yok.

Ninelerin ikinci olduğunu düşüncek olursak bununda birinci olması gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…