Güneş Kremleri Lorealin Sublime Bronz Gel'ini Kullananlar ??

Güneş kremleri, bronzlaşma

nergisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
101
0
46
arkadaşlar it s beaty bölümünde otobronz ararken loreal in sublime bronz gel adlı hem yüz hem vücut için olan ürününün çok iyi olduğunu öğrendim kaç gündür aramadığım yer kalmadı internette bile aradım stokta yokmuş.haftaya pazar evleniyorum ve bembeyazım.antalya manavgatta oturuyorum ben.varmıdır bana bunu yollayacak bi arkadaş.fiyatıda uygun inanın fazlasıyla ödemeye hazırım.yeterki pazartesi salı elime geçsin..........teşekkürler ilginize.......cevap yazarsanız sevinirim..........

hayatım ben baktım nete kozmetikçim ve kozmekolik sitelerinde var bu kremden stokta var yazıyor ben de sayende araştırdım gerçekten güzel ürünmüş turunculuk vermiyomuş öyle diyor yorumlyanlar ama ne kadar doğrudur tabiiki bilemeyiz

Canım bence otobronz kullanma. Helede ilk kez kullanıcaksan düğüne bu kadar az zaman kala kullanma çünkü otobronzu çok dikkatli uygulamak gerekiyo, ufak bi hata dalgalanmalara sebep oluyo.. Sonra düğün günü rengarenk olursun maazallah..

merhaba arkadaşlar uzun zamandır iyi bir bronzlaştırıcı aramaktaydım.ve onu sonunda buldum.3 gündür kullanıyorum.cildim ışıl ışıl parlıyor.loreal sublime gel'in içinde çok ince simler var ve cildi turuncu yapmadan sağlıklı bir bronzluk veriyor.bu ürünü keşfettiğim için çok mutluyum.herkese tavsiye ederim

peki nerden alıcaz loreal i eczanelede varmı?

benım de yazın severek kullandıgım bı urun.kısa surede etkılı ve pırıltılı bı bronzluk saglıyo. yalnız tek sorun bıkac ust uste uygulamdan sonra leke leke cıkmaya baslıo . yamalı bı gruntu olusuo. o yuzden ilk uygulamanın ardından 3 4 gun sonra ıkıncı uygulamayı yaparsanız bırazcık daha onlemıs oluosunuz.sık sık surmemek de yarar var.leke bıraktıgında da keseyle bı sekılde cıkıo.

Ben bunu geçen yıl kullanmaya başladım , gerçektende çok memnun kaldım . yatmadan önce eşit miktarda vücüda sıkıyorsun sabah bronzlaşmış uyanıyorsun.
fakat bu yıl hiç bir yerde bulamadım
tavsiye ederim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…