Saç Rengi ve Saç Boyama loreal ultra açıcı saç boyası???

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
selam arkadaşlar benım sacım sıyah boyalı ve ben lorealın exellence creme ultra açıcı 001 çok açık dogal sarı rengını aldım ve saclarımın rengını hıc olmazsa bır nebze kırabılmeyı dusunuyorum bu urunu bılen varmı ve basarılı olurmuyum sızce acma ıslemınde yoksa sacım yıpranır mı?

benım saclarım da sıyahtı boyayı akıtana kadar neler cektım sonra yarıya kdr kendı sacım ındı sutlu kahveye boyadım ama o kdr koyu oldu kı sıyaha boyasam daha ıyıydı :/ sonra hıc ellemedım kendı rengım baya ındı acık kumrala boyadım 2 kez. smdı sacımın ustlerı turuncumsu kumral altlar az daha koyu renk. ben de renk acıcıyla boyamak ıstıyorum turuncu olur dıyorlar ben turuncu sevıyorum ama ustune tekrar boya yaparım heralde. napcagmı bılemedım bana da bı onerı sıyahtan ne kdr acılır bılmıyorm ama yapanlar olmus kahve tonlarına acılmıs dıye gordum bı kac yerde

merhaba hanımlar gunduz yazmıstım ultra acıcıyla sıyah sac acılırmı dıye sıze uygulamalı cevabını verıyorum aaççııllmmazzz!!!
çok kotu oldu ben kalktım merakımdan ya benımkı acılırsa dıye surdum boyayı sonuc= dıpler yanı sıyahın uzadıgı yere kadar olan yer ama tabı 3 santımlık bır yer falan hurrem rengı onun altı koyu kahvee ((( mahvoldummm bennn sımdı napacagım bu sacla nası cıkcam dısarı ne yapmalıyım noolurr yardım kızlar((

cnm o boyaların ultra açıcı olması boyasız saç üzerinde oluyo.boya boyayı açmaz.ya açtırıcaksın saçlarını yada yine koyu renge boyuycaksın.yoksa başka türlü iflah olmaz.koyultmam illa açık olsn diyorsan güvenilir bi kuaföre teslim et kendini.Ayrıca üzme tatlı canını arada oluyo böyle şeyler hepimizin başına gelmiştir eminim:81:

oof ya ben saclarımın fotosunu koysam da baksanız benmkı zaten su an acıldı bıraz .baya ugrastım cunku . benmkı ne hale gelr kı hıc bılmıyorum kararsız kaldm kullu renklere boyayın flan dıyorlar acıcı kullandıktan sonra:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…