merhaba :)ben silvia'nın bahsettiği ürünlerden,ultra açıcı dore kahveyi kullandım ve çok memnunum..daha ilk uygulamada güzel bir ton yakaladı,devam etmeyi düşünüyorum..ama şöyle birşey var tabi saçlarım kendi rengi olan koyu kestaneydi..
boyalı saçlarda işe yaramıyor bu renkler..benim saçlarım yarıya kadar kendi rengine gelmişti altlar da koyu kahve boyalıydı ben 6.1 i kullandım üstler çok güzel oldu aynı silvianın dediği gibi sarı sarı parladılar ama boya olan yerler hiç tutmadı yarı sarı yarı kahve oldu..ben de siyaha boyamak zorunda kaldım tek renk olsun diye senağlama
cnm bende saçlarımı boyamk istiyorum ama kararsızım çünkü saçımda boyann doğal durmasını istiyorum saçlarım şuan baya kısa biraz daha uzasn loreal serisiyle tanışıcamyerimseniben yalnız sormak istediğim benm saç rengim kahverengi siyah gibide duruyo 6.1 düşünüyorum sende denemişsn aynı rengi tutturmam için aynı markadan 5.1 boyamama gerek var mı yoksa direkt bu rengi uygulayablrmiyim :)
canım anladığım kadarıyla senin saçın tam anlamıyla siyah değil..ama göremediğim için tam yorum yapamıyacağım..doğal saçın ışık vurunca sarı da yansıyor mu bilmiyorum
ama benim saçım simsiyah siyahlıkta mesela...ben 5.1 yaptım çok o kadar açmadı yine siyah göründü ama güneş vurunca üstleri sarı sarı parladı..
ama 6.1 daha da fazla yoğunlaştırdı bu sarı yansımaları...yoğun oluşu bazen rahatsız edici olabiliyor
eğer ki çok fazla yoğun yansıma yapmasın dersen 5.1 dene istersen..ama 5.1 çok fazla açmıyor..
6.1 de belki fazla açabilir ve doğal gözükmeyebilir...çünkü senin saçın benim doğal saçtan daha açıkmış zaten...göremediğim için 5.1 yada 6.1 kullan diye kesin birşey diyemiyorum canım
Arkadaşım benimde dip boyam geldi de geçiyo bile napayım karar veremedim.Geçenlerde boyalarla ilgili bir yazı okudum (amerikada yasaklandığını aralıktan itibaren satışlarının durdurulacağı yazıyordu)sonra vazgeçtim yaptırmaktan bizde niye hala satılıyo anlam veremiyorum, madem bu kadar zararlı.Ben karar verdim bitkisel olanlarını tercih edicem,göz göre göre kendimize neden zarar verelim kiii...
evet bende 2 yıl once kullanmıstım .bu boya doğal olan sacı cok daha guzel acma ozellığıı sahıp.ben dore rengını kullanmıstım.va yaz ayında super olmustuu...altın gıbı parlayan saçlar ...muhtesşemdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?