ben de bitkisel boya yapmak istiyorum ama bildiğiniz bitkisel boya var mı acaba?
Eğer sizin doğal saç renginiz de koyu renk ise harika bir saç boyası tavsiye edeceğim...
ben yaklaşık 1 ay önce loreal recital preference nin koyu saçlara özel ultra açıcı saç boyaları var onlardan aldım..kendi saç rengim de siyah denebilecek kadar çok koyu bir renk
bu boyanın özelliği saçı turunculaştırmadan açması...
bu boya 3 farklı tona sahip
5.1 ultra açıcı doğal kahve
6.1 ultra açıcı küllü kahve
6.3 ultra açıcı dore kahve
Link Silinmiştir. [ULink Silinmiştir.RL=http://imageshack.us]Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.[/URL]
ben 5.1 olanını kullandım içlerinde en koyu olan tonunu yani...diğerleri daha açık renk...
sonuç oldukça doğal oldu ve gerçektten vaad ettiği gibi turunculaştırmadan açtı çok memnun kaldım
ama tabi saçınız boyasızsa veya az işlemliyse daha iyi sonuç verir...(ben çıkan siyah diplerime dip boya niyetine yaptım )
Koyu renk olan saçlarınızı daha açık hale getirmek için kuaföre ve oriyal denen saç yakan maddeye ihtiyacınız kalmayacak artık... :)
benim saçlarım 2 senedir mavi siyah kapkara dolaşıyorum açsam diye düşünüyorum açılmazo o renk diyolar napmalıyım bu boyalar işe yaramı bi kaç kez kullansam
öncelikle herkese merhaba: ) benim saçlarım açık kahve ve saçımı boyatmak istiyorum şu avrupa yakasındaki yaprağın turuncusunun biraz koyusuna ama bir türlü karar veremedim saçlarım çok yıpransın da istemiyorum istediğimde rahatça kendi rengime dönim de istiyorum bana biraz fikir verirmisiniz acaba?buarada beyaz tenliyim hani yakışır yakışmaz mukayesesini kolay yapabilmek için yardımı olur dedim: )
merhaba. bende bir kaç gün nce loreal in kestane küllü kızıl boyasını kullandım. bi kere şunu söliyim resimdekiyle pek uyuşmadı çok daha kızıl oldu. gerçi ben beğendim ama erkek arkadaşım beğenmedi. ben de o yüzden bi süre sonra tekrar boyamayı düşünüyorum. erkek arkadaşımla beraber bu senin tavsiye ettiğin boyalardan 6,3 ü beğenmiştik ve onu yapıcaktım büyük iltimalle ama şimdi kafam karıştı bi kere sen doğal saçlara uygulanması gerektiğini söylemişsin o yüzden saçımın turuncu olmasından korkuyorum yoğun kızıl değil saçlarım zaten bi iki aya kadar akar ben de o zaman boyatıcam ama yine de turuncu bi kafam olsun istemiyorum :) bu arada gittiğim parfümerideki kadın bana küllü sarıyı tavsiye etti ve turuncu olmicanı istediğim rengi elde edicemi söledi ama ben güvenemiyorum tabi ki de . sence ne yapmalayım ytavsiye ediyomusun bu boyayı yoksa kadına güvenip küllü sarı mı yapmalıyım. şunu da ek bilgi olarak söyliyeyim doğal saç rengim açık kumral. yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. tavsiyenden sonra küllü boyalara bakmaya başladım ve loreal in recital preference serisinden 8.1 koyu sarı küllü ve 9.1küllü sarı dikkatimi çekti sanırım bunlardan birini yapıcam tabi saçımın akması için bi süre daha bekledikten sonra. umarım sonuç istediğim gibi olur.
merhaba
1 ay önce sarıya boyalı saçlarımı siyaha boyatmış ve birtürlü alışamadığımdan kahve rengine boyamak istiyordum.5,1 olan rengi dün akşam kullandım(
malesef sadece dipteki 1 cm lik yerin rengi değişti kalan uzunlukların 1-2 ton sadece güneşte belli oluyor rengi açıldı.Saçlarım sanki açık renkmişte ben siyaha boyamışım gibi görünüyor.Birde 1 saat beklettim çünkü açılmadığı gözle görünüyordu.Bu akşam bepantene ampul,bemik ampul,evigen ampul zeytinyağı ve yumurta sarısından bakım yapıp yarın akşam koyu kahveye yeniden boyayacağım.İşteyim ve kimse anlamadan düzeltmem gerekiyor.Boyalı arkadaşlar bu boyayı sakın denemesinler.Keşke bende denememiş olsaydım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?