• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal ultra açıçı kullanan var mı kızlar

asahcakir09

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
791
4
296
37
Aydın
kızlar ben bugün saçımı açmak için boya almaya gittim amacım palettenin yoğun açıcısını almaktı fakat ordaki kız bana loreal ultra açıçılarının saça hiç zarar vermediğini söyledi yanlız aldığım boyanın adı loreal çok çok açık sarı dore üzerinde ayrıca ultra açıcı da yazıyor açıkçası kararsız kaldım çünkü loreal ultra açıcılar sadece kahveler de değilmi bana yardım edin kızlar kafam karıştı

canım ben açık renk ıstıodum..fındık kabugu gıbı sacımda hıc boya yoktu.. gittim loreal 6.3 ultra acıcı dore kahveyle boyadım ..okadr guzel oldu ki saçım :) hem cok guzel acıldı hemde rengı cok tatlı oldu herkes begendı.bıraz oyle kullandıktan snra fındık kabuguna boyadım ve sacım hıc yıpranmadı emın ol :)

canım ben açık renk ıstıodum..fındık kabugu gıbı sacımda hıc boya yoktu.. gittim loreal 6.3 ultra acıcı dore kahveyle boyadım ..okadr guzel oldu ki saçım :) hem cok guzel acıldı hemde rengı cok tatlı oldu herkes begendı.bıraz oyle kullandıktan snra fındık kabuguna boyadım ve sacım hıc yıpranmadı emın ol :)

ama tamm da canım ben de senin dediğin gibi lorealin ultra açıcıları sadece kahvelerde var biliyorum acaba diyorum çok çok açık sarı dore normal boyamı yoksa açıcımı gerçi üzerinde ultra açıcı da yazıyo amaCADIARZU

2-6-8 bunlara bayıldım. hangi renkler oldukları hakkında bilgi verir misin? Neyin üstüne nasıl uyguladın. hangi markaları kullandın acaba? Boyatmayı düşünüyorum en kısa zamanda akrabamın düğünü var. yardımcı olursan sevinirima.s.

lorealin yoğun açıcı sarı tonları serisi de var.
01 çok çok açık doğal sarı
02 çok çok açık dore sarı
03 çok çok açık küllü sarı
özellikle küllü tonu tam bir mucizedir, ne saçı yıpratır ne de turunculuk bırakır
yalnız 03ü bulmak çok ama çok zordur:) piyasada neredeyse yok gibidir. bulan da zaten stok yapıor götürüor

lorealin yoğun açıcı sarı tonları serisi de var.
01 çok çok açık doğal sarı
02 çok çok açık dore sarı
03 çok çok açık küllü sarı
özellikle küllü tonu tam bir mucizedir, ne saçı yıpratır ne de turunculuk bırakır
yalnız 03ü bulmak çok ama çok zordur:) piyasada neredeyse yok gibidir. bulan da zaten stok yapıor götürüor

dün okudum canım mesajını.bugün ara asempatiksalakcinnira 1 saati geçti.şimdi buldum.
koleston açık küllü sarı aldım.dipler koyu kahve(ana renk) geri kalan yerler açık platin.
bana da bi şeyler süüüle nolur:Saruboceq:

kızlar az önce saçımın önünü koleston açık küllü sarıyla boyadım.önlerim diplerden 5 cm kadarı önce biraz turuncumsu uçlar ise platindi.o turunculuğu tamamen aldı ama ben çok daha açık bi sarı bekliyordum.acaba çok açık küllü sarı mı kullansam?
çok açık sarıya boyasam turunculuk olur diye cesaret edemiyorm.

kızlar az önce saçımın önünü koleston açık küllü sarıyla boyadım.önlerim diplerden 5 cm kadarı önce biraz turuncumsu uçlar ise platindi.o turunculuğu tamamen aldı ama ben çok daha açık bi sarı bekliyordum.acaba çok açık küllü sarı mı kullansam?
çok açık sarıya boyasam turunculuk olur diye cesaret edemiyorm.

peki saçlarında yıpranma falan yaptımı canım bi daha ki sefere 03 numarasını al küllü turunculuk yapmaz çünkü

peki saçlarında yıpranma falan yaptımı canım bi daha ki sefere 03 numarasını al küllü turunculuk yapmaz çünkü

şimdiki boyama yıpranma yapmadı canım ama platine açılırken yapmıştı.
loreal 03 piyasada yok.nette de aradım bulamadım.
galiba açık küllü sarıyla 12.0ı karıştıracam bilmiyorumkismile

şimdiki boyama yıpranma yapmadı canım ama platine açılırken yapmıştı.
loreal 03 piyasada yok.nette de aradım bulamadım.
galiba açık küllü sarıyla 12.0ı karıştıracam bilmiyorumkismile

anladım canım inşallah güzel olur bu saçlardan çektiğimiz ne anlamadım yada onların bizden çektiğikaydirigubbakcemile3

loreal ultrA AÇICI DORE KAHVE KULLANDIM SACIMDA SİYAH BOYA DA kalmıştı 1 yıl öncesinden cok hoş bir kahveye dönüştü saçım tavsiye ederim..

ultra acıcı küllü kahve kullanan var mı kızlar ?
ben kullandım arkadaşım yaklaşık 6 önce boyadım gerçekten kuaföre gitmişsin gibi gözle görülür bi açılma oldu saçımda. tonunu da çok sevdim ama işte yazın deniz güneş derken hafif turunculaşma oldu şimdi yeniden boyamayı düşünüyorum koyu bi renge. şuan boyarsan uzun süre kullanırsın bence önümüz kış. dore kahvedense küllü kahve daha uzun süre gidiyor tavsiye ederim

ben kullandım arkadaşım yaklaşık 6 önce boyadım gerçekten kuaföre gitmişsin gibi gözle görülür bi açılma oldu saçımda. tonunu da çok sevdim ama işte yazın deniz güneş derken hafif turunculaşma oldu şimdi yeniden boyamayı düşünüyorum koyu bi renge. şuan boyarsan uzun süre kullanırsın bence önümüz kış. dore kahvedense küllü kahve daha uzun süre gidiyor tavsiye ederim

sağol canım yanıt için memnun kalmana cok sevindim , dediğin gibi belli bir kullanımdan sonra turunculaşma olabiliyormuş artık öyle bi durumda üstüne loreal küllü kumral boyarım diye düşünüyorum .. kuaföre gitmek istemiyorum cünkü aynı ton dip boyası için her ay kuaföre gitmek gerek şu sıra altından kalkamam :/

peki ultra acıcı kullandıktan sonra dip boyası işini nasıl yapıcam yani aynı boyayla dip boyası yapsam olurmu canım ?

sağol canım yanıt için memnun kalmana cok sevindim , dediğin gibi belli bir kullanımdan sonra turunculaşma olabiliyormuş artık öyle bi durumda üstüne loreal küllü kumral boyarım diye düşünüyorum .. kuaföre gitmek istemiyorum cünkü aynı ton dip boyası için her ay kuaföre gitmek gerek şu sıra altından kalkamam :/

peki ultra acıcı kullandıktan sonra dip boyası işini nasıl yapıcam yani aynı boyayla dip boyası yapsam olurmu canım ?

walla ben de ilk kez ultra açıcı kullandım ve şimdi de koyultmayı düşünüyorum zaten hani hiç dip boya yapmadım pek bi bilgim yok o konuda malesef. çok sık saç boyayan biri değilim yani. ultra açıcı boya üzerine pek tutmuyo diye biliyorum. hani dip boya yapar gibi dibine bol sürüp uçlarına doğru tararsan olurmu bilmiyorum. bir bilene sorsan daha iyi olur yanlış yönlendirmiyim

01 çok çok açık doğal sarı aldım ben bugün.. loreal cremenin.. saçlarım röfleli. kahve tonları var sarıların arasında onları da biraz ddaha sarıya döndürmek için deniycem.. sarı hastalık gibi sarı oldudkça sarı olası geliyo insanın

Son düzenleme:
Back