Saç Rengi ve Saç Boyama loreal ultra acıcı + koyu sarı :((

biber1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
16
0
36
Kocaeli
kızla yardımınıza ihtiyacım var. saçlarım bundan bir ay önce koyu karameldi ve kızıllık vardı. ben de loreal ultra acıcı kullü kahve 6.1 e boyadım. cok guzel oldu ama renk yine koyu oldu ve istediğim kadar acılmadı. ben de bir ay sonra kozmetikçinin tavsiyesi ile rengini acmak istedigim için fazla yıpranmasın diye garnier(daha once de denemiştim sacıma cok iyi gelmişti) 8.0 koyu sarı aldım. 2 gun once boyadım ve sonuc hüsran sacım kahveli kızıllı bisey oldu hiç sevmem kızıllı olmasını. ne yapmam lazım cok kotü durumdayım..

küllü sarıya boyasam düzelir mi çünkü koyu renk sac sevmiyorum

palette açık küllü sarı alabilrsn

Foto varmı cnm?yüklersen daha iyi fikir söyleriz.Eğer çok koyu değilse kahven,küllü sarıyla başla bencede sonra 15 gün sonra açık küllü sarı yaparsın.bikaç defada renk oturur hem

foto koyamıyorum maalesef canım. Peki hangi markanın sarısını kullanıyım? Saclarım fındık kabugundan 1 2 ton koyu. Dipler sütlü kahve sarı arası garip bir renk tam tanımlayamıyorum

Son düzenleme:
foto koyamıyorum maalesef canım. Peki hangi markanın sarısını kullanıyım? Saclarım fındık kabugundan 1 2 ton koyu. Dipler sütlü kahve sarı arası garip bir renk tam tanımlayamıyorum

ben kolestonun küllü sarılarını kullandım memnundum.öyle sapsarı yapmıyodu ama güzel bi ton oluyodu.
bide ne hikmetse benim saçlarım boyandığında yumuşacık oluyodu anlamadım
ama sende renk farkları varsa onu nasıl kapatır bilmiyorum.uçlar açık renk olsa neyse de dipler açıksa bi değişik olur.bi defaya mahsus kuaföre gitsen aslında :81:

kuafore gitmiştim canım. Sacım onceden orealle acıldıgı için tekrarlatmak istemiyorum aynı işlemi kuru cunku.

Bugun koleston acık küllü sarı aldım 15 gün sonra onu uygulıcam bakalım sonuc ne olacak

ben de merak içerisindeyim. foto yukleyebilsem keske. :2:

boya ama fazlaca beklet.hemen 40 dk sonra yıkayıverme.15 gün sonra bihaha boya böyle böyle açılcak inşallah,oryalden iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…