• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal ultra acıcı 6.1 kullananlar?

angel-24

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
1.107
69
643
41
İstanbul
merhaba kızlar ,
kısa bir süre sonra sacımı boyamayı düşünüyorum evde loreal in ultra acıcı serisinden küllü kahveyi deniycem 6.1 ... kullananlardan yorum almak istiyorum nasıl bir renk elde ettiniz , memnun kaldınız mı ? dogal sac rengim koyu kahve , boya yok..
ben acık kahve kumral arası bir renk istiyorummmm zemuszemus
yardımlarınızı rica ediyorummmolumunekankayizsmile
sevgilerrr

koyu kahve tarzı bir renkten loreal ultra açıcı 6.1 de bile turuncu olarak saçın açılcaktır ve sonradan kumralı elden etmen zor olur yinede sen bilirsin

eğer kuaföre gitmeden kendin döndürmek istiyorsan aslında 6.1 ile başlayabilirsin ama bu lorealin dediğin boyası olmasın krem boyalarla başla kolestonun küllüleri daha yoğun onun küllü kumralına boya

koleston 7/1 küllü kumral ile saçını boya sonradan yine 1 ay bekleyerek bu işlemi tekrarla istediğin gibi bir renk elde edersin koyu kahveyse tabi loreal jel boyası saçı pek açmıyor ve o ekstra açıcılı olanlar saçı turunculaştırıyor ilk doğal saçı açarken krem boya kullanman daha iyi o yüzden böyle dedim yinede sen bilirsin

eğer kuaföre gitmeden kendin döndürmek istiyorsan aslında 6.1 ile başlayabilirsin ama bu lorealin dediğin boyası olmasın krem boyalarla başla kolestonun küllüleri daha yoğun onun küllü kumralına boya

sağol canım yani hiç açıcı olayına girme diyosun , direkt küllü kumralla boyarsam tutmaz diye tahmin ediyodum o yüzden ...
gamyoncuiremsu bende önce 6.1 acıcı ile başlayıp daha sonra küllü kumral bir boya alıp boyarım diye düşünüyodum su sıralar .. buna ne diyosuun :))

Back