Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Loreal True Match mi, yoksa Mac Studio Fix mi?

sevde_

Sokak hayvanlarına su, yemek ve şefkat."Sevap"tır
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
10.393
25.117
Selam arkadaslar,
Yagliya donuk karma, ve sivilceye cok musait cildim var. Hala arada sivilceleniyorum. Pudrayi genelde bu cilt sorunumu kapatmak icin kullanirim.
Su anda Shiseido pudrayi kullaniyorum. Sivilcelenmeye yol acmadi, ama yuzumde toz gibi duruyor. Ayrica ben surekli ayni urunu kullaninca da sIkIlIyorum :). Baska bir pudra denemek istiyorum.

Loreal urunlerini severim; ozellikle cilt bakim urunlerini. O yuzeden pudrasini da denemek istiyorum. Ama MAC da iyi diyorlar, denedigimde yuzumde de iyi durmustu.
Siz bana Loreal true match mi onerirsiniz yoksa MAC studio fix mi?

MAC'in sivilceye yol actigini bazi kullananlardan duydum ve cok tedirginim acikcasi. Aradigim urundeki ilk ozellik cilt sorununa yol acmamasidir. Bunu da goz onunde bulundurarak bana bu ikisi hakkindaki onerilerinizi yazarsaniz sevinirim.

İkisinide kullanmış biri olarak
,Ben loreal diyorum pudrası bir harika
macin ürünleri süper ama ben pudrasından hiç memnun kalmadım
ama lorealın pudrasını sürünce fondtene gerek kalmıyor canım dümdüz yapıyor yüzü
çok harika hafif bide ciltte varlıgını hissetmiyorsun bile

kesinlikle loreal diyorum 2 yidir kullaniyorum ne bi sivilcelenme yapti ne baska bisi cok dogal duruyor kimse anlamiyor.

Benim de icimden Loreal geciyor sanirim.
Ama cesitleri varmis. Bir tanesi tamamen toz, uygulama fircasiyla satiliyor. Pek begenmedim, hem ben kesin olcuyu kacirir, 2 gunde bitiririm onu.

Bir de sıkıştırılmış pudrasi var, sanirim onu alacagim. Simdi tek sorun dogru rengini bulmak.

Cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar. :)

ben şimdiye kadar lorealin hiç bir ürününden memnun kalmadım. kişiden kişiye değişiyor işte.

loreal almayı düşünüyorum fondotenini ve pudrasını önerirmisiniz arkadaşlar? ilk defa alacağım:)

Bende karma bir cilde sahibim mac kuladım ve çok memnun kaldım

Loreal aldim. Oncelikle, cildimden belki 1 ton koyusunu almisim, ordan taktim. Dokusunu da begenmedim sanki yapis yapis birsey varmis yuzumde hissi verdi, rahat edemedim. :44: Sonunda gittim geri verdim, parami geri aldim.
Ben Shiseido'ma geri dondum. Anladim ki bana ondan baskasindan fayda yok.

Her markada sorun yaşama potansiyeline sahip biri olarak bence de Shiseido güzel.. Her ne kadar Smash Box fondötenimi de hala binde bir düğünde dernekte kullanıyorsam da Shideido'nun renkli nemlendiricisi ile sorunsuz nemli ,spf'li , ve fondötenli bir cildim var artık üstelik sivilcesiz :)

bende yıllardır flormar kullanıyorum ama elimdekileri bitirince loreal deneyeceğim..
kapatıcılık konusunda çok metini duydum..

Herhangi birini aldın mı bilmiyorum ama ben maci kullanıyorum kesinlikle sivilce vs yapmıyor çok memnunum tavsiye ederim

True Match serisinin mineral toz pudrasını denedim fırçalı satılan.. Kapatıcılığı mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…