• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama "Loreal sublime mousse 70" kullanan ya da bir fikri olan?

princess.17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
901
1
116
Ankara
Kestaneden çok kumrala benziyo güzel gözüküyor ama bu boyalar yeni sanırım, henüz kullanan varmıdır acaba :44:

Zaten 7 kumral tonu değilmi? Kullanırsan görüşlerini almak isteriz :68:
......bide, senin foto açılmıyooo!!

Son düzenleme:
evet 7 kumraal normalde ama boyanın üstünde açık kestane yazıyodu sanırım çok açık kestane ya da öyle birşeydi. Yabancı bloglarda baktım bi kızda normal bildiğin doğal açık kumral diğer kızda koyu kumral ddurmuş emin olamadım tonları da yakındı birbirine aslında boyanmadanki. .

ay canım benım ben bu sacma boyayı kutunun ustundekı renge aldanarak 1 hafta kadar once boyadım. sonuc tam bı fıyasko!!!! sapsarı saclarım oldu mmu sana kapkahverengı!!! hemde turuncumsu ıgrenc bı kahcve dıpler altlarda daha kooyu ! ay cok ıgrenctı sımdı aktı uclar kumral oldu dıpler hala turuncumsu ıgrenc bı renk! bıdaha mı bu boya?? asla!!!!! :50:

Aynı bu ton muydu canım ya nasıl kapkahve oluur ki ben diğer topiklerde boyayan cok ınsan gordum doğal kumral olmus hepsının kı tabı kutudakınden koyu olduğu kesin de anlamadım. Çok mu beklettin acaba bende şimdi boyucaktım görünce kuşkulandım bi test ediyim bakalım ufak bir kısmında saçımın.

Belki bir fikir alırsın

[video=youtube;pFDHQffB7JM]http://www.youtube.com/watch?v=pFDHQffB7JM&feature=related[/video]

[video=youtube;AoMTQLppSpo]http://www.youtube.com/watch?v=AoMTQLppSpo&feature=related[/video]

tabıkı emınım canım benım bu boyayı kullandım ben boya konusunda cok tıtızımdır bu boyayı erkek arkadasım yuzunden aldım bunu al bunu al dıye tutturdu ve cok beklemedım cok koyu oldugunu gorunce yıkadım hemen en fazla 30 dk bekledım. ve sacım sapsarıyken gercekten kahverengı oldu. bende loreal dıye guvenerek aldım ve turkıyede oldugunu bılmıyodum yurtdısında denedım bu boyayı benım ıcın gercekten husran oldu. dene ıstersen bı tatlım ama ben kesınlıkle tavsıye etmem. palettenin 7 oils diye yeni bi serisi cıktı turkıyede var mı bılmıyorum ama mukemmel bı boya ayrıca loreal casting serisi de bence gayet guzel benım sacım sarı oldugu ıcın cok tıtızım canım boya konusunda ve sarı tonları zor tonlardır ama ben bu 2 boyada da cok memnun kaldım ozellıkle palette 7 oıls herkese gonul rahatlıgıyla tavsıye ederım guzeller :70:

Kutunun üstündeki renkler çok güzel diye ben de merak etmiştim bu boyayı internetten bakınırken falan yabancı bir blogda videoda izledim ben de, kız kahve diye alıp simsiyah olmuş, dikkat edin diyordu. amonyaksız olduğundan koyu tutuyor heralde renkler..

Son düzenleme:
evet bende saçımın minik bir kısmında denedim kutudakiyle alakasız kumral tonlarında hoş bir renk cıktı ama istediğim gibi değil tabi dolayısıyla direk onu boyamaktan vazgeçtim o serinin açık bir rengiyle karıştırıcam artık.

kızlar ben denedim saç rengime paralel tonda aldım memnun kaldım. ayrıca fransa sayfasında gördüm açık renkleri vardı, açık renk saçlılar için. türkiye'ye de gelecekmiş. şampuan gibi uygulandığı için çok kolaydı. evde tarakla fırçayla eşit dağıtamıyordum çünkü. ayrıca hiç akmadı ve beyazlarımı kapattı. pırıl pırıl oldu saçlarım:) diğer renklerini de heyecanla bekliyorum. iyiki çıktı böyle bi boya. uygulamasını merak edenler bu videoya bakabilirler. Uygulama Videosu

Son düzenleme:
papatya saçlarını beyazını tamamen mi kapattı ve yıkadıktan sonra durumu nasıl merak ettim? birde hangi numarasını kullandın lütfen yazar mısın?

saçlarım açık kumraldı. loreal ekselans 7 numaraya boyamıştım daha önce. bir de sublime mousse serisinden 70 numaraya bugün boyadım. sürümü kolaydı ve kokusuzdu ama rengi çok koyu oldu. çok üzüldüm. şimdi saçım koyu kahve. inşallah açılır yıkandıkça.

saçlarım açık kumraldı. loreal ekselans 7 numaraya boyamıştım daha önce. bir de sublime mousse serisinden 70 numaraya bugün boyadım. sürümü kolaydı ve kokusuzdu ama rengi çok koyu oldu. çok üzüldüm. şimdi saçım koyu kahve. inşallah açılır yıkandıkça.

kutudaki renk halbuki çok güzel. ne olurdu şu üreticiler kutudaki rengin aynısını ya da en azından 1 ton yakınını tutturan boya yapsalar. ya da kutudaki fotoyu değiştirseler....bu arada yurtdışında bu boyanın en açık tonu şu;

90 pure light blonde $loreal mousse 90 pure light blonde.jpg

ne kadar güzel bir renk. neden getirmiyorlar çoğu rengi Türkiye'ye anlamıyorum:47:

bu boyanın 70 numarasını aldım bu hafta sacımı boyayacagım cunku haftasonu düğün var. ama korkuyorum cok kotu bısı cıkmasından . sacım orta kumral diplerim dogal uclarda akmıs altın parıltılı tofee var. fikri olan var mı?

Back