Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama"Loreal Sublime Mousse 70" kullanan var mı?
ben de bu forumda bu soruyu bir kaç defa sordum ama kimseden yanıt alamadım canım. artık cesaretimi topladım yarın boyarım inşallah fotografımı paylasırım insallahh, sanırım hiç deneyen olmamısssssss:2::2::2::2:
ben de bu forumda bu soruyu bir kaç defa sordum ama kimseden yanıt alamadım canım. artık cesaretimi topladım yarın boyarım inşallah fotografımı paylasırım insallahh, sanırım hiç deneyen olmamısssssss:2::2::2::2:
boyadım bugün ıkı ton koyuldu saclarım açılacaıgını umıt ederek moralımı bozmamaya calısıyorum sanırım açık kumralı evde kendım hıc bır zaman tutturamayacagım:2::2::2::2::2:
koyu renge boyalı saçın üstüne kesinlikle tutmuyor.ancak doğal ya da acık renge boyalı sacların varsa renk ilk boyamada birkaç ton koyu oluyor ancak 2-3 yıkamada acılıyor