Denemediğim boya denemediğim renk kalmadı heralde en sonunda saçlarımı kendi rengine boyayıp bi daha boyamama kararı aldım ve loreal sublime mousse 40 numarasını alıp boyadım bugun. bu boyayı merak edenlere fikir olması için yazmak istedim. boyanın uygulanması inanılmaz kolay. normalde kendi saçlarımı kendim boyuyorum ve baya zaman alıyodu 20-25 dk. da anca boyayabiliyodum. ama bu boyayla sanırım 10 dk. gibi bi sürede boyadım. köpük şeklinde olduğu için boya saçıma iyice dağıldı mı dağılmadı mı problemi de yok. boyarken rahatsız edici bi koku olmuyo ,sanırım amonyaksız bi boya. saçlarımı biraz kuruttu gibi ama her boyada olan bi kuruluk. kutunun üstünde 30 dk bekleyın yazıyo.ama kesinlikle o kadar beklenmemeli bence çünkü daha boyarken bile bi anda kopkoyu oldu. ve kesinlikle kutunun üstündeki renkten çok çoooooook koyu bi renk çıkıyo.
yani kısacası uygulama ve saça az zarar vermesi açısından çok iyi bi boya amaaaa rengi baya koyu tutuyo aklınızda bulunsun
yani kısacası uygulama ve saça az zarar vermesi açısından çok iyi bi boya amaaaa rengi baya koyu tutuyo aklınızda bulunsun