• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri loreal silver şampuan

yagmurchristina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
57
0
86
İzmir
kızlar nezamandır merak ettiğim bişey var.acaba aranızda kullanan varmı?lorealin silver diye bir şampuanı varmış beyaz saçlar için,ama sarı saçlarında kızıllığını alıyomuş,platin saçın kötü turunculuklarını alıyormuş.benim saçım platin bazen azcık sarılık kalıyor boyatınca ondan kullansam acaba güzel olurmu işe yararmı?

canım ben youtube dan platin saç bakımı ile ilgili videolar izliyordum dünden beri,yarım yamalak ingilizcemle anladığım kadarıyla bu platin saça mor şampuan kulanıyorlar bi çok marka var ama Türkiyede yok derken baktım loreal silver ve Schwarzkopf Colour Save True Silver Shampoo , isimleriyle karşılaştım anlatıolar öyle platin saçlı kızlar kadınlar, hepsi video çekip koymuş,anlamasan bile arada ürünleri kameraya tutup şişesini filan gösteriyorlar. işte bende loreal silver aştırıyordum ki yazını gördüm cevap vereyim dedim,umarım bi faydası olur :) heee bu arada mor renk pigmentasyon yapıp turuncumsu ve kızılımsı pigmentleri nötralize ediyormuş,bende diyordum yıkandıkça saçım matlaşıyo diyee :P

canım ben youtube dan platin saç bakımı ile ilgili videolar izliyordum dünden beri,yarım yamalak ingilizcemle anladığım kadarıyla bu platin saça mor şampuan kulanıyorlar bi çok marka var ama Türkiyede yok derken baktım loreal silver ve Schwarzkopf Colour Save True Silver Shampoo , isimleriyle karşılaştım anlatıolar öyle platin saçlı kızlar kadınlar, hepsi video çekip koymuş,anlamasan bile arada ürünleri kameraya tutup şişesini filan gösteriyorlar. işte bende loreal silver aştırıyordum ki yazını gördüm cevap vereyim dedim,umarım bi faydası olur :) heee bu arada mor renk pigmentasyon yapıp turuncumsu ve kızılımsı pigmentleri nötralize ediyormuş,bende diyordum yıkandıkça saçım matlaşıyo diyee :P

canım çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,ozaman benimde almam şart oldu :) sence hangisini alayım?

canım çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,ozaman benimde almam şart oldu :) sence hangisini alayım?

canım loreal silver düşünüyorum ben,schwarzgopf ' un ürününü bulamadım nette fiyatınıda bilmiyorum,çarşı pazarada çıkıp bakamadım doğrusu fırsat olmadı, ama silver 49-50 filan aynı şartlarda silver şampuan başka marka araştırdım bişey çıkmadı, ama hiç olmadığı yerde rengi mor olan bir şampuan bile etki eder diye düşünüyorum:27:

Back