• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal sıcak çikolatayı karamele çevirme

Russel

Onunla ∞
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
149
0
26
İstanbul
kızlaar saç boyası araştırmaktan kafayı yicemm yardım etsin biri artıkk :( saçımda değişiklik istiyorum saçlarım baya uzun kalçama kadar esmerim bi sene önce siyaha boyamıştım bu sene sıkıldım siyahtan rengini değiştirmek istedim açtırmadan hiç bi boya tutmaz dediler ben yine de içimde kalmasın dedim boyadım iki ay kadar önce de loreal sıcak çikolata yaptım ne hikmetse tuttu her yerine saçımı hiç kesmemem rağmen ama kutudaki renkten 3 ton koyu oldu resmen yine siyah oldu ama kızıl yansımalar oldu yıkadıkça bi ay sonra aktı ve renk açıldı fotoğraf eklicektim ama yapamadm saçım çok uzun kuaförler çok fazla fiyatlar söylüyolar öğrenciyim saça ayırıcak bu kadar bütçem yok evde kendim karamel tonları yapmak istiyorum palette deluxe altın parıltılı toffee yapanlar genelde memnun kalmış paletteye boyasam nasıl bi renk olur acaba sizin yorumlarınıza göre yarın boyıcam ya da yine vurucam siyahı artık bunaldım baya gerçekten :((

$Adsız.jpg oldu mu bilmiyorum fotoğraf eklemeye çalıştım ama

canım evde saç boyama hep risklidir ben şimdiye kadar evde hiç istediğim rengi tutturduğumu hatırlamıyorum hep bekledigimden yada kutunun üzerndekinden koyu olmuştur kuaförler siyah saç için farklı bir yöntem uyguluyorlar bildiğim kadarıyla önce açıyorlar sonra da istediğin renge boyuyorlar ancak o zaman istediğin renk ortaya çıkıyor sen bir de karamel istiyorsun evde yapman bence zor daha önce yapan arkadaşın varsa onlardan yardım isteyebilirsin

canım evde saç boyama hep risklidir ben şimdiye kadar evde hiç istediğim rengi tutturduğumu hatırlamıyorum hep bekledigimden yada kutunun üzerndekinden koyu olmuştur kuaförler siyah saç için farklı bir yöntem uyguluyorlar bildiğim kadarıyla önce açıyorlar sonra da istediğin renge boyuyorlar ancak o zaman istediğin renk ortaya çıkıyor sen bir de karamel istiyorsun evde yapman bence zor daha önce yapan arkadaşın varsa onlardan yardım isteyebilirsin

Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim evet kuaföre sordum saçlarıma 200 lira en az dedi .. bir arkadaşım yapacak zaten uygun boyayı bulabilirsem tabi.. sanırım altın parıltılı toffee denicem :)

ben pek bilgi sahibi değilim ama boyadığında eklermisin rengini belki bizde denerizz :38:

canım bendede aynı dert var. araştırmaktan yoruldum artık. ama sanırım önce açıcı ile saçlarını açmalısın. daha sonra boyamallısın.
Bende direk koyu saçımı boyamıştım ve hic tutmadı http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/557981-sacimi-boyadim-hic-tutmadi-yardimm.html

araştırdığım kadarıyla palettenin yoğun renk açıcısı iyiymiş

Bende bugün boya baktım çarşıdan sarı alıyım belki o açar dedim ama iyiki almamışım canım seninki gibi tutmazdı benimki o zaman iyikii yorum yaptın çarşıdan sonra kuaföre gittim bi yaştan sonra mecbur sürekli boya yapıcaksın zaten dışarda herkes aynı renk aynı tarz ama senin doğal rengin bir tek sende bunu bi kullan bakalım dedi beni vazgeçirdi para kazanacaktı halbuki ama kuaförüm çok iyidir.. şu boya konusunu biraz rafa kaldırıcam gibi görünüyor boyadıktan sonra istenilen rengi göremeyince büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan çünkü

Back