goqce enes nefesim Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 1.824 3.458 22 Mart 2015 Konu Sahibi goqce #1 Kızlar bu şampuanı almak istiyorum kullananınız var mı ? Saçlarım kuru kepekli ve hassas cilt derisine sahip.. HAssas baş derisi için yatıştırıcı olanı mı alsam kuru ve kepekli saçlar için olanını mı bilemedim ?? Tavsiye edecwk olanınız var mııı???? Eklentiler image.jpg 42,8 KB · Görüntüleme: 91 image.jpg 37,3 KB · Görüntüleme: 78 image.jpg 42,5 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar bu şampuanı almak istiyorum kullananınız var mı ? Saçlarım kuru kepekli ve hassas cilt derisine sahip.. HAssas baş derisi için yatıştırıcı olanı mı alsam kuru ve kepekli saçlar için olanını mı bilemedim ?? Tavsiye edecwk olanınız var mııı????
goqce enes nefesim Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 1.824 3.458 22 Mart 2015 Konu Sahibi goqce #2 Kullanan varsa ona göre alıyım dedim ama bide kuaforume soriyim bakiyim olumlu sonuç alırsam buraya yazarım
Kullanan varsa ona göre alıyım dedim ama bide kuaforume soriyim bakiyim olumlu sonuç alırsam buraya yazarım